HAARTREND: Color Marbling, regenboogmarmer op je haar

Geüpdatet op 12 maart 2018 door Laure Vandendaele
HAARTREND: Color Marbling, regenboogmarmer op je haar

Op zoek naar een nieuwe haarkleur? Of waarom niet naar verschillende haarkleuren? Dan is color marbling misschien wel de kleuring voor jouw lokken.

Nope, de marmertrend is nog niet over z'n hoogtepunt heen. Meer nog, nadat je badkamerkastjes, gsm-hoesje en computersleef een marmer make-over kreeg, is ook de beauty-afdeling aan de beurt. Eerst waren er de betoverende instafilmpjes waarin nagelstylisten nagels een mooie marmerprint gaven door verschillende kleuren nagellak in water te laten druppelen. Nu maken ook haarstylisten van een gelijkaardige techniek gebruik om een marmereffect op de haardos van hun klanten te toveren. Het resultaat is een hoofd vol kleurtjes, alsof je je lokken met een regenboog hebt gewassen.  Ook kappersmerk Matrix gaat de kleurrijke toer op en ontwikkelde de nieuwe kleurtechniek "Color Marbling" die geïnspireerd is door het bloemenuniversum en marmer.

 

Wat is Color Marbling?

"Marbling is een nieuwe specifieke manier om haar te kleuren. Door contrasterende kleuren te gebruiken creëer je een mooie marmerprint op je haar." - kapper Stevie English

Matrix ontwikkelde vier kleurrijke looks