Eye candy: zoom op de adonisriem

Gepubliceerd op 7 maart 2018 door Maxine Detaellenaere
Eye candy: zoom op de adonisriem

Iedereen kent wel de gegeerde sixpack - of zelfs eight pack - die het gros van de vrouwenharten sneller doet slaan. Maar doet de adonisriem een belletje rinkelen? Heel wat verleidelijke venten zoals Brad Pitt, Zac Efron en zelfs the Biebs zijn ermee gezegend. Mag jouw lief ook in het rijtje?

De adonisriem - oftewel iliacale voren in grotemensentermen - zijn twee oppervlakkige groeven die van het heupbeen naar beneden lopen richting het schaambeen. Het is een spier in de vorm van de letter v. Net zoals de 'venus dimples' - twee verticale streepjes op je onderrug - zijn ze bij de ene persoon al meer uitgesproken dan de andere. Maar voor je je lief richting de gym stuurt, een zichtbare adonisriem krijg je door een combinatie van een laag vetpercentage én goeie genen. De lucky ones hebben er sowieso eentje, terwijl anderen dagelijks een volledige fitnessroutine moeten volgen om de aantrekkelijke spier te zien verschijnen.

Benieuwd of je lover ook een prominente adonisriem heeft? Wij schotelen je tien prachtexemplaren voor uit bekende campagnes en films. Je weet wel, kwestie van vergelijkend materiaal te hebben...

Pssst... hoort je allerliefste bij de happy few? Verwen hem dan vanavond met zijn favoriete standjes.

Adonisriem: