Hotspot: designer éclairs bij Chez Claire

Gepubliceerd op 2 maart 2018 door Claire
Hotspot: designer éclairs bij Chez Claire

Zijn éclairs de nieuwe donuts? Als je het aan de bedenkers van Chez Claire vraagt wel. In deze roze hotspot smul van luxe éclairs in alle kleuren van regenboog. 

3 maart is een grote dag voor wie houdt van crèmige éclairs, want dan openen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde - de jongens achter De Wasbar - de deuren van de Antwerpse vestiging van Chez Claire. Dit knalroze eetadresje ziet er niet alleen instagram perfect uit, de toonbank ligt bovendien vòl originele éclairs, met smaken zoals pistacchio en éclairs afgewerkt met knettersuiker.

 

Hotspot: designer éclairs bij Chez Claire - 1
© Hannelore Veelaert

En omdat die overdaad aan fancy éclairs al niet feestelijk genoeg is, staat er een échte Cuvée Claire op het menu: want zo'n sappig roze gebakje smaakt des te beter bij een glaasje huischampagne. Al kan je natuurlijk ook voor een gewone koffie gaan.

 

Hotspot: designer éclairs bij Chez Claire - 2

 

Er is trouwens goed nieuws voor de Gentenaars, want een week nadat Chez Claire opent in Antwerpen, krijgt ook Gent een eigen vestiging: vanaf 9 maart kan je daar ook terecht voor een designer éclair en een glaasje champagne.

 

Chez Claire Antwerpen: Schrijnwerkersstraat 15

Chez Claire Gent: Kouter 185