Keira Knightley laat het feestbeest in zichzelf los voor nieuwe parfumreclame van Chanel

Geüpdatet op 22 april 2022 door Laure Vandendaele
Keira Knightley laat het feestbeest in zichzelf los voor nieuwe parfumreclame van Chanel

Yup, het is moeilijk te geloven maar de parfumreclame waarin Keira Knightley op een beige gelakte motor doorheen de straten van Parijs scheurt is intussen al meer dan 10 jaar (!) oud. Coco Mademoiselle, het parfum dat de Britse actrice tijdens haar filmische avonturen doorheen de Franse hoofdstad droeg, bestaat al sinds 2001. Tijd voor iets nieuws. Met het nieuwe parfum Coco Mademoiselle Intense wordt het verleidingsspel een versnelling hoger geschakeld.

Keira Knightley laat het feestbeest in zichzelf los voor nieuwe parfumreclame van Chanel - 1

In Parijs is het uitkijken naar het defilé van Chanel maar de thuisblijvers mogen zich ook over een nieuwigheid buigen. Het modehuis lanceert deze maand Coco Mademoiselle Intense, een pittige opvolger van het in 2001 gelanceerde Coco Mademoiselle. In navolging van het originele parfum dat schommelt tussen een schijnbare frivoliteit en een uitgesproken karakter, tussen de frisheid van citrusschil en het brandende vuur van de houtnoten, doet COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense er nog een schepje bovenop in dit dubbele verleidingsspel. “Ik wilde dicht bij de oorspronkelijke formule blijven en haar toch een nieuwe dimensie bezorgen ”, legt Olivier Polge, in-house Perfumer Creator bij Chanel, uit. “ Ik wenste de verhoudingen van de patchoelifracties te vergroten en wilde tot het uiterste te gaan. Om al haar kracht op de huid te uiten zonder de frisse topnoten van natuur doen veranderen”.

Keira Knightley laat het feestbeest in zichzelf los voor nieuwe parfumreclame van Chanel - 2

Chanel <3 Keira

Het botert intussen ook nog goed tussen Chanel en Keira Knightley die zich al sinds 2007 (dat is intussen al meer dan tien jaar geleden!) het gezicht van het Coco Mademoiselle-parfum mag noemen. De Britse actrice is ook te zien in de campagne van de nieuwe geur en is opnieuw de ster van de bijhorende spot die wegkijkt als een kortfilm. Verleiding, fun en een 'don't mess with me'-attitute zijn weer de hoofdingrediënten van het verhaal waarin de 32-jarige (en garderobe!) de show steelt.

Keira Knightley laat het feestbeest in zichzelf los voor nieuwe parfumreclame van Chanel - 3
Keira Knightley voor Coco Mademoiselle Intense, 2018
De film

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense van Chanel, 146,00 euro