Drie cartoon collabs voor nostalgische zieltjes

Gepubliceerd op 26 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Drie cartoon collabs voor nostalgische zieltjes

In onzekere tijden grijpen we maar al te graag terug naar nostalgische jeugdherinneringen. En dat hebben ze bij heel wat merken goed begrepen. Her en der zien we samenwerkingen met tekenfiguurtjes uit onze kindertijd verschijnen.

Wij somden de drie leukste voor je op.

Essentiel Antwerp x Peanuts

Dit Belgische merk staat al even bekend voor capsulecollecties met tekenfilm- of sprookjesfiguren. In het verleden waren onder meer Alice in Wonderland en Sneeuwwitje van de partij. Deze lente is de eer weggelegd voor Snoopy en zijn vrienden in poppy pasteltinten. (de mama's onder ons kunnen ook hun kleine spruiten in matching kledij steken, want er is ook een kindercollectie)

Tezenis x My Little Pony

Bij Tezenis maken ze dan weer de paardenliefhebbers gelukkig met een minicollectie gewijd aan My Little Pony. De paardjes staan op t-shirts, jeansvestjes en zelfs ondergoed.

Krijg je maar niet genoeg van deze regenboogkleurige hoefdieren, wat dacht je dan van een holografische My Little Pony-haarkleur?

Levi's x Peanuts

Ook bij jeansmerk Levi's zijn ze grote fan van Peanuts want het designteam ontwierp een leuke collectie met Snoopy en zijn stoere alter ego Joe Cool. De eigenwijze, maar beminnelijke hond vind je terug op truien, t-shirts en accessoires zoals een tote bag en muts.