Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn?

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn?

Met welk juweel zou Jay-Z zijn Beyoncé verrassen met valentijn? En David Beckham? En waarvan droomt Gigi? Wij lieten ons inspireren door wereldberoemde koppels!

Terwijl sommigen de discrete elegantie van een zilveren armband verkiezen, gaat er voor anderen niets boven de extravagantie van een fonkelende kanjer van een ring. En wat is jouw wildste valentijnsdroom?

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 1

Beyoncé en Jay-Z

Dit is zonder enige twijfel het meest legendarische koppel uit showbizzland! Ze zijn al ruim 16 jaar een koppel en ontmoetten elkaar toen Queen B amper 18 jaar oud was (en Jay 30). De jonge zangeres van Destiny's Child nam toen net een nummer op met zijn maatje Amil. Maar het koppel zou de romance pas officieel maken in 2002, tot groot geluk van de fans. In 2008 worden dan de langverwachte geloften uitgesproken en kan er over een gezinnetje worden gedroomd. In 2012 verwelkomen ze dochter Blue Ivy en in 2017 de tweeling Rumi en Sir Carter. Wat wij bewonderen aan dit koppel (naast de standvastigheid van hun liefde in een genadeloos wereldje) is hun passie! De hiphop-geluidsband van dit liefdesverhaal klinkt als een diepe, vurige, sensuele en onstuimige liefde gehuld in strassteentjes, goud en lovertjes. Kortom, hier moet het schitteren!

Welk juweel? Jay-Z zou zijn queen zonder twijfel een fonkelende ring met tientallen kristallen schenken, in een knoop die de onverwoestbare kracht van hun liefde symboliseert!

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 2
Ring van Swarovski, € 119

1/

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 3

David en Victoria Beckham

Een liefde die ons al meer dan twintig jaar doet zwijmelen! Ze leerden elkaar kennen in 1997, op het hoogtepunt van hun roem. Victoria of Posh zingt op dat moment bij de Spice Girls en David is een beloftevolle speler bij Manchester United. Wanneer de zangeres een match tegen Chelsea bijwoont, slaat de vonk meteen over. In 1998 verloven ze zich. Ze trouwen in 1999 en Victoria bevalt kort daarna van hun eerste zoon, Brooklyn. Drie jaar later volgt Romeo en in 2005 verwelkomen ze ook Cruz. De jongste telg, dochter Harper, wordt in 2011 geboren. Dit sprookjeshuwelijk spreekt deels tot de verbeelding omdat het ook het verhaal is van een wonderlijke carrièreswitch. In 2003 tovert Victoria haar man om tot een heus mode-icoon. In 2008 brengt ze haar eerste collectie van het merk met zijn naam uit. Het is het begin van een passie die het koppel onlosmakelijk zal verbinden met de geschiedenis van de Britse mode.

Welk juweel? Victoria is de pure belichaming van Britse elegantie. Ze is vrouwelijk en natuurlijk, met een stevige zweem verfijning. David zou haar vast een sierlijke armband schenken om haar verfijnde polsen te accentueren.

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 4
Armband van kristallen en zilver van Swarovski, € 99

2/

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 5

Gigi Hadid en Zayn Malik

Dit is het koppel waarvoor internet op hol sloeg, de droom van de Millennials. Zayn Malik, die vroeger bij One Direction zong, en Gigi Hadid, de engel van Victoria's Secret, ontmoetten elkaar op de afterparty van de American Music Awards in november 2015. In 2016 tonen ze hun liefde in de clip van de zanger, Pillow Talk, die zijn solocarrière volledig op de rails zet. Dit koppel 2.0 inspireert ons omdat het een evenwicht tussen intimiteit en mediaspelletjes lijkt te hebben gevonden. Hoewel de relatie al flink op de proef werd gesteld, geeft ze blijk van een grote verbondenheid die ook in hun werk tot uiting komt. Gigi werkte al meermaals samen met Tommy Hilfiger en Zayn maakte een collectie voor Versus Versace. Ze zijn elkaars trouw en toeverlaat in een avontuur dat mode en muziek samenbrengt. Een succesformule!

Welk juweel? Het jonge koppel zou ons wel eens kunnen verbazen! Ze laten het traditionele juweel misschien even links liggen om te kiezen voor een veelzijdig accessoire zoals een sleutelhanger, die Gigi zo nu en dan ook aan haar handtas of de gesp van haar sandaaltjes kan bevestigen.

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 6
Tasaccessoire in roestvrij staal, 59€

3/

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 7

Ellen De Generes en Portia Rossi

Ellen, een legendarische figuur op het Amerikaanse tv-scherm, is de ster van de talkshow The Ellen Degeneres Show, die sinds 2003 miljoenen Amerikanen laat schateren van het lachen. Het was in een van deze uitzendingen, in 1997, dat ze uitkwam voor haar homoseksualiteit. Sindsdien is ze de vaandeldrager in de verdediging van de gay community in de Verenigde Staten. In 2004 ontmoette ze de beeldschone actrice Portia de Rossi, gekend om haar rol als Nelle Porter in de reeks Ally McBeal. In 2008 stapten ze in Californië in het huwelijksbootje. Het is een van de meest glamoureuze koppels van het kleine scherm dat inspireert met hun sterke band, hun charme en energie! 

Welk juweel? Ellen zou Portia een armband kunnen geven die symbool staat voor de perfecte complementariteit van hun karakters, met roze en wit goud die met elkaar versmelten.

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 8
Armband, € 249

4/

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 9

Chiara Ferragni en Fedez

Wanneer de bekendste modeblogster ter wereld een Italiaanse rapper aan de haak slaat, kan daar alleen maar vuurwerk van komen! Chiara Ferragni is het hoofd van een heuse cyber business sinds de geboorte van haar blog, The Blonde Salad, in 2009. Sinds 2016 is ze samen met rapper Fedez, die eigenlijk Federico Leonardo Lucia heet. En het was hij die ons tot tranen bewoog met waarschijnlijk het mooiste huwelijksaanzoek dat ooit online verscheen! Toen hij in de arena in Verona een concert gaf, vroeg hij een klein meisje zijn liefste te gaan zoeken in de menigte. Ondertussen verschenen er foto's van hun liefdesverhaal op het reuzenscherm. Fedez kwam het podium op in een zwart pak en zong Cuore in arresto. Voor de ogen van duizenden mensen ging hij op de knieën. Chiara was in tranen. En haar antwoord was … ja! Of wat had je gedacht?

Welk juweel? Hoewel hij in het lied Cuore in arresto (het stilstaande hart) zingt "Wij hebben geen trouwring nodig om ons samen te houden“, verduidelijkt Fedez met een knipoog: "Ik zeg dit wel, maar voor wat ik je nu zou willen vragen, heb ik misschien wel een ring nodig ..." We zien haar dus al helemaal voor ons met een prachtige, schitterende ring die Chiara's karakter wonderwel weerspiegelt.

Wat zouden sterren elkaar geven voor valentijn? - 10
Ring, € 79

 

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Swarovski.