Fashion Week: Onze favoriete Haute Couture creaties voor lente/zomer 2018

Geüpdatet op 19 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Fashion Week: Onze favoriete Haute Couture creaties voor lente/zomer 2018

De Haute Couture Fashion Week in Parijs zit er op, maar niet getreurd, wij maakten een overzicht van de meest hebberigmakende creaties van de couturiers!

If I was a rich girl... Dan wisten we wel wat gedaan met ons geld, na het zien van de haute couture collecties voor komende lente en zomer. Maria Grazia Chiuri speelde voor Dior met surrealistisch zwart-wit, Alexandre Vauthier dook de decadente eigthies in en Chanel hield het bij tedere pastels en matching laarsjes in bouclé. Gemeenschappelijke deler bij verschillende huizen waren doorkijk, ruches, de verticale streep en oversized strikken, trends die komende seizoenen ook in de high street hun opwachting maken of zich verder zetten.

Ook dit keer kwamen we ogen te kort om al dat moois te aanschouwen. Dit waren onze top 30 favoriete looks van het lente/zomerseizoen 2018!

Psst: Benieuwd naar de street style van de meest fashionable modellen, actrices en it girls? Dit waren de leukste celeb street style looks tijdens afgelopen modeweek. Al ging één populaire influencer tijdens deze volledig uit de bocht, niet wegens sartorial choices maar om haar racistische en homofobe uitspraken...

Haute Couture SS18