Raf Simons verenigt alle Kardashian-zussen voor Calvin Klein-campagne

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Maxine Detaellenaere
Raf Simons verenigt alle Kardashian-zussen voor Calvin Klein-campagne

Onze eigenste Raf Simons bracht alle vijf Kardashian/Jenner-zussen samen voor de nieuwste Calvin Klein Underwear-shoot, die focust op de all american family.

Willy Vanderperre fotografeerde de realitysterren in een rustieke schuur, op een geheime locatie in Los Angeles. In de huidige Calvin Klein-campagne, die sinds november werd uitgerold, staat familie centraal. Zo poseerden eerder al it girl Kaia Gerber en haar broer Presley voor het merk. Ook dit keer lag de nadruk op het familiegevoel en de sterke verbondenheid tussen de Kardashians.

Familie betekent alles voor ons, vertelt Kim Kardashian West naar aanleiding van de shoot. "Dus wanneer we allemaal samen iets speciaal zoals dit kunnen doen, betekent dit ongelofelijk veel voor ons". Jongere zus Khloe vult aan: “De band die we delen is aanstekelijk, vertelde Khloe naar aanleiding van de shoot. "Al vitten we soms op elkaar, zoals normale zussen, toch zijn we elkaars grootste supporters... Ik wil dat mensen de eenheid, loyaliteit en kracht zien. We zijn een mix van vanalles, en ik denk dat familie de ultieme American Dream voorstelt."

Zwangere zussen

Oplettende fans ontdekten dat Kylie Jenner op de foto's telkens met een deken voor haar buik poseert, wat de zwangerschapsgeruchten nog meer doet aanzwellen. Ook Khloe Kardashian was op het moment van de shoot al in blijde verwachting en verbergt op de beelden haar beginnende baby bump.