Dit is jouw favoriete serie volgens je sterrenbeeld

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit is jouw favoriete serie volgens je sterrenbeeld

Zin in een gezellig avondje series kijken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij raadpleegden onze sterrenkaarten om dé serie te vinden die op jouw lijf geschreven staat!

Sterrenbeeld: ram

Als sterke persoonlijkheid ben je dol op series die zowel het beste als het slechtste in de mens naar boven brengen zoals House of Cards.

Serie: House of Cards

1/

Sterrenbeeld: stier

Je houdt van luxe en het goede goede leven en je hebt een oog voor visueel sterke series zoals Mad Men (al stoort je trouwe inborst zich mateloos aan de constante overspeligheid van Don Draper).

Serie: Mad Men

2/

Tweelingen

Als meest communicatieve en intelligente teken van de dierenriem - met een zwak voor vlijmscherpe oneliners - ben je dol op een advocatenserie vol verbaal vuurwerk als Suits.

Serie: Suits

3/

Kreeft

Je bent een huiselijk familiedier die houdt haar vrienden en van een goed glas pinot noir, net zoals Courteney Cox's personage Jules in Cougar Town.

Serie: Cougar Town

4/

Leeuw

Voor de koning van het dierenrijk en het gouden teken van de dierenriem is het epische Game of Thrones het summum van kijkgenot.

Serie: Game of Thrones

5/

Maagd

Met je analytische geest en perfectionistische natuur is er niemand beter geschikt dan jij om een moordenaar vrij te krijgen.

Serie: How To Get Away With Murder

6/

Weegschaal

Als het meest diplomatische sterrenteken kan je enorm genieten van een flinke portie politiek drama.

Serie: Madam Secretary

7/

Schorpioen

Je bent intens, sensueel en niet bang van je duistere kantjes. Sexy vampierenseries zijn dus op je lijf geschreven.

Serie: True blood

8/

Boogschutter

Charismatisch en optimistisch als je bent, is de quirky humor van Jess & co in New Girl helemaal je ding.

Serie: New girl

9/

Steenbok

Steenbokken zijn gedreven, ambitieus, gefocust en georganiseerd, waardoor je je volledig kan inleven in de überambitieuze personages van Silicon Valley.

Serie: Silicon valley

10/

Waterman

Je draagt je onafhankelijkheid hoog in het vaandel, neemt je werk erg serieus en bent loyaal, daarom herken je je volledig in Scandals Olivia Pope.

Serie: Scandal

11/

Vissen

Je bent erg fantasierijk en een romantische ziel pur sang. Daarom kan je enorm genieten van de kleurrijke figuren en de feeërieke sprookjeswereld van Once Upon a Time.

Once Upon a Time

Lees ook: Zo ontmoet je je soul mate volgens je sterrenbeeld