Cara Delevingne lesbisch: stunt of ware liefde?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Cara Delevingne lesbisch: stunt of ware liefde?

caraGebroken harten van Hollywood tot Londen: Cara Delevingne is niet langer vrijgezel. Althans, dat beweert haar zelfverklaarde geliefde, Michelle Rodriguez. 

Het is niet de eerste keer dat over Delevingnes geaardheid wordt gespeculeerd. Het topmodel werd eerder al aan Rita Ora gelinkt, die ze liefkozend haar wifey noemde. Mannelijke hartenbrekers als Leonardo DiCaprio en Harry Styles vingen dan weer bot, ondanks herhaaldelijke versierpogingen.

Michelle Rodriguez had naar eigen zeggen meer geluk. Zij bevestigde haar prille relatie met het model dinsdag aan de Britse tabloid Mirror. Volgens de actrice leven de twee al zes weken op een roze wolk, het leeftijdsverschil van 14 jaar kan ze gestolen worden. Voor Rodriguez lijkt het alvast menens, maar of Delevingne zelf het zo serieus meent?

Ware liefde, of de zoveelste kreet om aandacht? Het zou niet de eerste keer zijn dat het model valse geruchten de wereld instuurt. Deze starlets deden het alvast voor en kozen even (heel even) voor vrouwenliefde:

Schermafbeelding 2014-02-20 om 12.48.09
Rihanna en haar assistente Melissa Forde
Schermafbeelding 2014-02-20 om 12.33.22
Lindsay Lohan en deejay Samantha Ronson