Dit doen stijlvolle vrouwen om er altijd picture perfect uit te zien!

Geüpdatet op 20 december 2017 door Maxine Detaellenaere
Dit doen stijlvolle vrouwen om er altijd picture perfect uit te zien!

Je kent ze wel, vrouwen die er altijd picture perfect uitzien, in zelfs de meest penibele omstandigheden. Hoe ze dit voor elkaar spelen? We delen met jou onze vijf geheimen om er altijd op je best uit te zien! (Ook wanneer je onverwachts je ex met zijn nieuwe vriendin tegen het lijf loopt)

#1 Plan vooruit

De beste manier om er altijd verzorgd uit te zien is je outfit tijdens het weekend of de avond ervoor klaar te leggen. Je ochtenden zullen zoveel vlotter verlopen wanneer je niet hoeft te stressen over wat je zal aantrekken. Ook je handtas of rugzak 's avonds klaarzetten met alle nodige papieren, make-up, en dergelijke geven je mentale rust. Zo vergeet je niks tijdens de ochtendlijke drukte.

 Dit doen stijlvolle vrouwen om er altijd picture perfect uit te zien! - 1

1/

#2 Voorzie een noodkit

Ongelukjes vallen regelmatig voor. Zorg er dus voor dat je enkele troeven in je handtas hebt zitten. Pleisters, muntjes, veiligheidsspelden en andere hulpmiddeltjes helpen je om er de hele dag door verzorgd uit te zien, wat er ook gebeurt. Bewaar deze items in een klein tasje dat je gemakkelijk in je handtas kan wegsteken.

verzorgd stijlvol tips
Bron: Instagram/Bijuleni

2/

#3 Breng je make-up opnieuw aan

Ookal zit je dag propvol, neem toch enkele minuten de tijd om na je lunchtijd jezelf wat op te frissen. Breng opnieuw lippenstift of gloss aan, haal een borstel door je lokken, en controleer je tanden op zaadjes of stukjes sla. Zo zie je er de hele dag lang fabulous uit!

Dit doen stijlvolle vrouwen om er altijd picture perfect uit te zien! - 3
Bron: Instagram/diormakeup

3/

#4 Stel een verzorgingsschema op (en hou je eraan)

Of je nu maandelijks bij de schoonheidsspecialiste zit voor een mani pedi of iedere zondag trouw een voedend maskertje aanbrengt in je eigen badkamer, een verzorgingsschema garandeert dat je er dag in dag uit picobello uitziet.

Dit doen stijlvolle vrouwen om er altijd picture perfect uit te zien! - 4
Bron: Instagram/mirandakerr

4/

#5 Ontbijt

Sta een halfuurtje vroeger op om te ontbijten. De rest van de dag zal meteen een stuk vlotter verlopen. Je kan deze tijd gebruiken om even te ontspannen en te genieten van de stilte voor de storm. Bovendien zal je minder snel zin hebben om te snoepen voor lunchtijd.

Dit doen stijlvolle vrouwen om er altijd picture perfect uit te zien! - 5
Bron: Instagram/radissonbluedwardian