Cadeautjes! Met deze 8 kerstcadeaus scoor je bij iedereen

Gepubliceerd op 19 december 2017 door Claire
Cadeautjes! Met deze 8 kerstcadeaus scoor je bij iedereen

Nood aan inspiratie voor originele kerstcadeautjes? Bij Maasmechelen Village vind je voor ièdereen het perfecte geschenk, van je kersverse lief tot je kieskeurige tante. Bovendien word je er helemaal ondergedompeld in een stijlvolle kerstsfeer. Waar wacht je nog op?

Op zoek naar originele mode-items, Belgische designers, fonkelende accessoires of de ultieme kookpot om indruk te maken op je schoonmoeder? In de gezellige shopping village vind je meer dan 100 merken op wandelafstand - én aan een fijne outletprijs - zodat je tijdens één shopping spree meteen àlle cadeautjes vindt die je nodig hebt. En vast ook een paar geschenkjes voor jezelf, want wie laat zich niet verleiden door Belgische brands als Essentiel, Neuville en Filles à Papa? Die laatste hebben er nog tot 14 januari een pop-upstore, spring er dus zeker binnen nu het nog kan.

Maar Maasmechelen Village is niet alleen voor fashionista's een droombestemming: leuke outfits voor kids, lekkere pralines van Neuhaus, luxe thee blends van Kusmi Tea, sprankelende juwelen van Swarovski ... moeten we nog doorgaan? En dan hebben we het nog niet over de lekkere eetadresjes gehad: burgers van Ellis Gourmet Burger of een portie oesters bij Lobster & Co? Honger zal je alvast niet lijden tijdens het shoppen. Bovendien baadt de village in een stijlvolle kerstsfeer, dankzij kunstinstallaties zoals onder meer de KRJSTmas Tree van fashion duo KRJST. De twee dames achter de Brusselse studio creëerden een heuse designer kerstboom - een echte 'wishmas' tree - waarin je je wensen voor het nieuwe jaar kan hangen. Zeker proberen, je weet maar nooit of ze uitkomen!

Om jullie op weg te helpen in dit walhalla van shoppingplezier, hebben wij alvast onze favoriete cadeautjes op een rijtje gezet. Van exclusieve thee tot het ultieme geschenk voor beauty addicts: deze 8 cadeaus - en wat party-outfit inspiratie, natuurlijk - brachten wij mee terug vanuit Maasmechelen. En we hebben nòg een cadeautje: tot en met 31 december reis je helemaal gratis vanuit Brussel naar Maasmechelen Village dankzij ELLE: reserveer hier je ticket voor de Shopping Express© coach service met de code Elle17 en laat je zonder zorgen afzetten voor de deur van dit shoppingparadijs.

Ontdek onze selectie op de volgende pagina's.