Getest: wij vonden het perfecte beautycadeau voor jou

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Getest: wij vonden het perfecte beautycadeau voor jou

Op dit moment zou je het liefst van al je volledige cadeaubudget besteden aan een uurtje rust om te ontsnappen aan de keuzestress bij het shoppen. We kennen het gevoel maar al te goed ...

Haal opgelucht adem: het ELLE Beauty Team vond het ideale cadeau voor de liefhebbers van een persoonlijk verwenmoment.

Beautylovers en fashionista's

De Dyson Supersonic haardroger is het gedroomde geschenk voor beautylovers en fashionista's die het beu zijn om elke morgen met nat haar op de afspraak te verschijnen. Of gruwen bij het idee van een wasbeurt te moeten skippen uit vrees om de trein te missen. Je haar drogen gaat vlotter dan ooit tevoren door de drie snelheden, de drie temperatuurniveaus en de intelligente microprocessor die twintig keer per seconde de temperatuur controleert en bijstuurt om zo temperatuurschade te vermijden en de natuurlijke glans van het haar te behouden.

Supersnel lichtgewicht

De krachtige, hightech haardroger blaast je haar tot acht keer sneller droog dankzij de Air MultiplierTM technologie die de aangevoerde luchtstroom met drie vermenigvuldigt. Bovendien is hij 1/3 lichter dan de traditionele toestellen op de markt. Het lichtgewicht apparaat ligt goed in de hand dankzij zijn ergonomisch design waarbij de motor in de handgreep zit in plaats van in de kop.

Getest: wij vonden het perfecte beautycadeau voor jou - 1

Ssssst!

Grote haast omdat je gisteren te lang met collega’s bent gaan borrelen? Geen nood, de Supersonic maakt met minimaal geluid je haar in een handomdraai weer glanzend droog. Geen hoofdpijn door overmatig lawaai en toch picture perfect voor de dag komen, hoeveel haast je ook hebt. Verwarm enkele lokken en wikkel ze rond je vinger om nonchalante golven te creëren of blaas wat extra volume bij de wortels alsof je net van de kapper komt. Dankzij de cold-air functie die je kapsel langdurig fixeert, blijven je lokken perfect in model.

De Dyson Supersonic is dus de absolute must have voor iedere express make-over. Redenen genoeg om ervoor te zorgen dat jij een van de gelukkigen bent die straks deze haardroger mag “unboxen”...

De Dyson Supersonic haardroger is verkrijgbaar op dyson.be en bij Media Markt en Krëfel. Adviesprijs, € 399