Herbeleef het golden dinner van ELLE x Ferrero Rocher

Geüpdatet op 28 december 2017 door ELLE België
Herbeleef het golden dinner van ELLE x Ferrero Rocher

Een exclusieve avond in het teken van elegantie en zoetigheid, zo klonk de belofte van Ferrero Rocher en we werden niet ontgoocheld. Een tiental uitverkoren gasten mocht mee aanschuiven voor een culinaire verwentrip vol verrassingen.

De avond ging van start met een aantal innovatieve cocktails als eerbetoon aan de beroemde chocoladepraline. De combinatie van hazelnoten, melkschuim en zelfs gerookte steenkool zette al onze zintuigen op scherp.

Een gevoel dat nog versterkt werd door de decadente setting. Extravagantie ten top in de Gold Room van The Hotel waar het diner plaatsvond. Alsof je midden in de praline zat: luxueus, gezellig en vooral ... gold overload!

De chef stelde een menu samen met subtiele chocolade-accenten en tussen de gangen door was er ruimte om een Ferrero Rocherdoos te customizen voorzien van een gepersonaliseerde kaart met een boodschap in kalligrafie. Hoe verfijnd.

De herinneringen aan Ferrero Rocher brachten duidelijk nostalgie naar boven. Onze 10 uitverkorenen delen met veel plezier wat Ferrero Rocher bij hen oproept.

Ontdek de avond hieronder in beeld en laat je inspireren: