A day in the life of Zoë Van Gastel

Geüpdatet op 1 december 2017 door ELLE Partner
A day in the life of Zoë Van Gastel

Benieuwd naar hoe het leven van presentatrice en blogster Zoë van Gastel eruitziet? Wij gingen een dag met haar op pad en ontdekten zo hoe ze altijd en overal fris en vol energie voor de dag komt: met water. Héél veel water.

Iedereen weet ondertussen dat je best geen plastic flessenwater meer koopt, nu de Plastic Soep zich opstapelt. Kraantjeswater is een ecologisch alternatief, maar niet iedereen houdt van die smaak. En wat met geur- en smaakverstorende stoffen als kalk en chloor die via leidingen in je drinkwater terechtkomen?

Zoë filtert haar drinkwater met Brita. Dat doet ze thuis, met de  fill&enjoy Style of fill&serve Mind waterfilterkannen, om op die manier te kunnen genieten van lekker water en een heerlijk kopje koffie. Maar ook onderweg, dankzij een handige fill&go Vital waterfilterfles mét MicroDisc, die smaakverstorende stoffen als chloor on the go uit haar drinkwater filtert. Op die manier heeft ze altijd en overal een gezonde portie hydratatie bij zich. En dat kan ze best gebruiken, met zo'n druk en boeiend leven. Kijk maar even mee!

Dit artikel werd opgesteld in samenwerking met BRITA.
www.brita.be