De geheimen van Lima Ché’s prachtige lokken (VIDEO)

Gepubliceerd op 12 december 2017 door ELLE België
De geheimen van Lima Ché’s prachtige lokken (VIDEO)

We ontmoetten blogster Lima Ché op het grote BaByliss-lanceringsevenement van het nieuwe Digital Sensor-assortiment.

De beautyteams en -experts van BaByliss ontvangen ons in een prachtige Brusselse loft. Op deze trendy plek met hippe dj en lekkere hapjes mogen de gasten de vier nieuwe slimme haarverzorgingsapparaten uit het Digital Sensor-assortiment proberen in gezellig ingerichte haarateliers op de eerste verdieping.

BaByliss kan bogen op meer dan een halve eeuw expertise en onderzoek op het vlak van haarverzorging en is uitgegroeid tot dé referentie, zowel bij haarprofessionals als bij de consumenten en het grote publiek. Met Digital Sensor introduceert BaByliss spitstechnologie in vier van zijn topproducten: de haardroger, de stijltang, de krultang en de warmeluchtborstel. Deze slimme apparaten zijn uitgerust met een sensor die het haartype detecteert en passen hun instellingen automatisch aan. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik op maat en een optimale doeltreffendheid, zonder risico op beschadigde haren.

Lees het interview waarin Lima Ché ons het geheim van haar mooie haren onthult

1/

HET GEHEIM VAN LIMA’S MOOIE HAREN

In een onderonsje van twee minuten verklapt Lima Ché ons de beautygeheimen van haar kapsel.

Lima is een echte zakenvrouw. Wanneer ze niet werkt aan haar blog of haar boomende Instagram-account, holt ze als presentatrice en model van filmstudio naar fotoshoot. Ze is dan ook behoorlijk vaak in de weer met haar kapsel. Om de natuurlijke schoonheid van haar haren te beschermen, gebruikt ze de slimme haarverzorgingsapparaten van BaByliss.

"Mooie haren betekent voor mij zijdezachte haren. Mijn haar moet dus zacht aanvoelen, mooi glanzen en vooral gezond zijn", legt Lima uit. Ze verklapt ons ook dat ze elke dag een haardroger gebruikt om haar van nature kroezelende haren in te tomen. Lima kiest steeds voor hetzelfde kapsel, met soepele en lichte krullen, die ze met een stijltang in model brengt.

Om de natuurlijke schoonheid van haar haren te beschermen heeft Lima de slimme apparaten uit het Digital Sensor-assortiment van BaByliss getest en omarmd. De toestellen zijn geschikt voor elke vrouw en alle haartypes en blinken uit in gebruiksgemak!

Onder de gasten, waren ook kapper Jeremy Velkeneers van Salon by J.V. in Elsene en omroepster Cathy Immelen aanwezig op deze leuke avond.

MAAK KENNIS MET DE DIGITAL SENSOR-APPARATEN  >>>

2/


Haardroger
BaByliss heeft de allereerste slimme motor ontwikkeld die het haar beschermt, en past deze technologie toe in zijn nieuwe slimme Digital Sensor-haardroger. De EC Digital-motor is uitgerust met een sensor die het opzetstuk herkent en automatisch de snelheid en de druk van de luchtstroom afstemt op het gekozen gebruik (zacht of intens). Met behulp van een microprocessor wordt de luchtstroom 366 keer per seconde gemeten en aangepast, waardoor de temperatuur gedurende het hele droogproces optimaal blijft.

Prijs: € 225 bij Vanden Borre en Krëfel.

Stijltang
Zijn troef? De automatische haartypedetectie! Zijn beschermingsmodus analyseert de dikte van het haar (fijn of dik) en past automatisch de temperatuur aan, voor perfect steil haar in één enkele stylingbeurt. Zijn gebogen design maakt het ook mogelijk om mooie, natuurlijke krullen te creëren in één enkele beweging.

Prijs: € 145 bij Vanden Borre en Krëfel.


Krultang
De befaamde Curl Secret uit het Digital Sensor-assortiment biedt dan weer twee verschillende koppen voor twee types krullen (dik of fijn). Afhankelijk van de gekozen diameter (25-35 mm) past hij de temperatuur en opwarmtijd aan. Zo creëer je glamoureuze krullen met een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Prijs: € 145 bij Vanden Borre en Krëfel.


Warmeluchtborstel

De Air Brush, waarmee je moeiteloos een brushingeffect creëert, past automatisch de temperatuur aan aan de dikte van het haar. Ook de patronen van de luchtgaatjes op de draaiborstel zijn van belang: ze zorgen immers voor een regelmatige warmeluchtstroom zonder energieverlies en dragen bij tot een perfect resultaat.

Prijs: € 145 bij Vanden Borre en Krëfel.