Kijk binnen in Chanels exclusieve pop-up club

Gepubliceerd op 15 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Kijk binnen in Chanels exclusieve pop-up club

De social club van onze dromen bestaat nu echt.

Altijd al willen weten waar de hedendaagse Coco Chanel na het werk zou uithangen? Wij ook, en nu weten we hoe ze haar vrije tijd zou spenderen. Het Franse modehuis opende namelijk in New York een eigenste members-only club waar powervrouwen na een lange dag kunnen ontspannen en zichzelf in de watten leggen.

coco chanel coco club

The Coco Club

De Coco Club maakt deel uit van The Wing, een co-working ruimte voor vrouwen in de hippe Soho-buurt. Je kan er  in de beauty room je make-up opfrissen en een lesje 'hoe beheers ik de perfecte smokey eye' krijgen van Chanel-experts. Ideaal als je daarna nog een stapje in de wereld wil zetten.

Hou je het liever bij een rustig avondje met een goed glas en een boek? Ook geen probleem, je kan rondsnuffelen in de modebibliotheek. Voor een beetje beweging ga je naar de game room waar je - naar analogie met de traditionele gentlemen's clubs - ping pong of pool kan spelen. Krijg je een lichte honger van al dat gesport? Dan kan je samen met vriendinnen genieten van een snack in het Chanel-café.

Heb je jammergenoeg geen exclusieve, gouden lidkaart tot de Coco Club in je Chanel 2.55 zitten? Hier kan je toch een kijkje nemen in de exclusieve ladies club.