Must-have: hoe draag je ‘The Doctor’-tas van IKKS?

Geüpdatet op 8 april 2019 door ELLE België
Must-have: hoe draag je ‘The Doctor’-tas van IKKS?

Het Franse merk IKKS lanceert een nieuwe tas: The Doctor. De naam van deze praktische tas, die ons op verschillende momenten van de dag vergezelt, is op zich al een vette knipoog. Maar hoe draag je hem?

Hier zijn enkele tips van onze mode redactrice.

Praktisch ja, maar met een gekke kronkel! We zijn gek op het luipaardmotief van het streelzachte vaarsleder. Naast dit modieuze model (onze favoriet) zijn er ook klassiekere en tijdlozere tinten verkrijgbaar: bordeaux, kaki of Pruisisch blauw ... voor elk wat wils.

Working chic

Werkoutfits hebben zo hun eigen codes: door er een grafische toets aan toe te voegen wordt het speelser – dat is de uitdaging. Een geruite blazer wordt opeens minder sober als je er een contrasterende luipaardprint bij draagt. Trendy, maar niet te. Modieus en stijlvol, zoals we het graag hebben!

Blazer, hemd en broek met bies IKKS.

Weekend mood

Zin in een winterse wandeling? We mixten warme winterkleding zoals een dikke gebreide trui en een zilverkleurige donsjekker met supervrouwelijke elementen zoals een midirok en zwarte pumps. De tas brengt samenhang in de look: praktisch en elegant.

Donsjekker en trui IKKS, rok Filippa K.

Party girl

Vier feest in (je eigen) stijl! De korte slipdress zorgt voor een sexy accent, het T-shirt van The Doors levert het nodige rock-‘n-rollgehalte, een oversized bontjas maakt het geraffineerd en de luipaardprint sluit aan bij het modebeeld. De ideale mix dus, voor een sexy party girl!

Mantel, slipdress en T-shirt IKKS.