Kim Kardashian lanceert handige nieuwe shopping app

Geüpdatet op 19 november 2019 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian  lanceert handige nieuwe shopping app

Kim Kardashian lanceerde een nieuwe app die wel eens al je shoppingproblemen zou kunnen oplossen.

Hoor je dat leuke liedje weer maar heb je geen idee wie het zingt? Dan doe je er beroep op Shazam. Zie je een plaatje van een kick ass outfit maar heb je geen idee vanwaar die heerlijke metallic bomber komt? Dan haal je Screenshop, de nieuwe app waar onder meer Kim Kardashian achter zit erbij. De 37-jarige realityster en smartphone verslaafde maakt online shoppen vanaf nu een stuk makkelijker. Zo hielp de brunette mee aan de ontwikkeling van ScreenShop, een app die ook de 'Shazam van de modewereld' wordt genoemd. Juist, in plaats van liedjes, ga je op zoek naar kledingstukken.

Moeilijk is dat niet. Het enige wat je hoeft te doen is een screenshot maken van bepaalde look, en de app schotelt je vergelijkbare (en meteen te shoppen) alternatieven aan. ASOS, Topshop, Kanye's Wests Yeezy en Saks Fifth Avenue zijn maar een paar van de winkels wiens kleren in de gigantische database van de app opduiken.

How to use Screenshop It app #kimkardashian

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) op

"We hebben meer dan een jaar aan deze app gewerkt. Het is niet te vergelijken met andere shopping apps", zei Kim Kardashian op Instagram. "Ik kwam nog nooit eerder aan app tegen waarmee je een screenshot kan maken en je een paar seconden later een digitale winkel te zien krijgt waaruit je vergelijkbare kledingstukken kan kiezen."

Kim maakt intussen zelf gretig gebruik van de app. Zo gebruikte zo screenshots van Madonna en Selena om haar Halloweenoutfits samen te stellen.

De Screenshop app is nu gratis te downloaden via de App Store.