3 make-up looks om mee te schitteren op de ELLE PARTY 2017

Gepubliceerd op 8 november 2017 door ELLE België
3 make-up looks om mee te schitteren op de ELLE PARTY 2017

Op 8 december gaan we uit ons dak op de ELLE party 2017 in de Event lounge in Brussel! De dresscode van de avond? Savanne! We can't wait!

Om 23u start de ELLE x LOVE party en halen de dj's alles uit de kast om ons een onvergetelijke avond te bezorgen. Maar welke make-up draag je bij dit thema? Wij zoeken het uit!

DANKZIJ DEZE PRODUCTEN ZORG JE DAT JOUW MAKE-UP ON FLEEK IS:

Dit heb je nodig:

Good news!!! Kiko Milano is onze beauty partner van de ELLE PARTY 2017. We houden van hun kwalitatieve producten tegen een super schappelijke prijs. Dat maakt hen de favoriet van vele make-up liefhebbers. Alle artikelen zijn te koop op www.kikocosmetics.com of in de Kiko-boetieks.

1/

ONZE MOOD

Oogschaduw, oogpotlood en eyeliner in groene, kaki, bruine, beige of gouden tinten. Durf opvallende smokey eyes met een XL-eyeliner en gouden glitters te combineren.

Metallic is dé trend van het jaar, ook in beautyland. Als basis gebruiken we een rode lippenstift. Vervolgens brengen we op de cupidoboog van je lippen (de kleine V aan de bovenlip) of op je volledige lippen een touch of gold aan. De metallic lippenstift wordt zowel over als onder een klassieke lippenstift gedragen. Het is aan jou om ermee te experimenten!

Als we het doen, doen we het goed. Nu je make-up tip top is, zijn je nagels aan de beurt. Ontdek drie nail art trends to die for. Begin maar al te oefenen!

Afspraak op 8 december voor hét evenement van het jaar!

Foto credits: Pinterest.