15 inspirerende kapsels voor de ELLE PARTY 2017

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
15 inspirerende kapsels voor de ELLE PARTY 2017

Op 8 december vindt de ELLE party 2017 plaats in de Event lounge in Brussel! De dresscode van de avond? Savanne! We can't wait!

Om 23u halen de dj's alles uit de kast om van de ELLE x LOVE party een onvergetelijke avond te maken. Maar welke kapsels passen bij het thema?

Ontdek onze looks en LAAT JE INSPIREREN

Good news! Babyliss is partner van de ELLE PARTY 2017. Dankzij hun onderzoeken en meer dan 50 jaar ervaring op vlak van haar & beauty heeft het merk verschillende toestellen op de markt gebracht die door talrijke professionals worden gebruikt.

We love het splinternieuwe Digital Sensor-gamma: getest en goedgekeurd door het ELLE Beauty team. We hebben het over de technologie die omvat zit in deze 4 top producten: een haardroger, een stijltang, een krultang en een professionele verwarmde haarborstel. Allemaal uitgerust met sensoren die jouw persoonlijk haartype analyseren en zo de instellingen automatisch aanpassen. Dit vergemakkelijkt het hele proces voor een optimaal resultaat én dat zonder het risico je haren te verbranden.

De haardroger 

Babyliss heeft de eerste slimme motor ontworpen met als doel de haren te beschermen en het te integreren in de nieuwe slimme Digital Sensor. Uitgerust met deze motor past de haardroger automatisch de snelheid en de druk aan tijdens het gebruik (zachtheid en intensiteit). Een micro-processor controleert en past de luchtstroom 366 keer per seconde aan om de juiste temperatuur tijdens het gehele droogproces te produceren en behouden.

De stijltang 

Zijn intelligentie ligt in het herkennen van verschillende haartypes. Met dank aan zijn 'beschermings-stand' analyseert de stijltang de dikte van de haren (dun of dik) en past hij automatisch de temperatuur aan naar ieder specifiek haartype. Zo zorgt hij ervoor dat het elk haartype in 1 beweging volledig wordt glad gestreken. Nog een extra voordeel? Het design zorgt ervoor dat hij perfect in de hand ligt. Zo gemakkelijk!

De krultang 

De beroemde Curl Secret van het Digital Sensor gamma heeft 2 verschillende koppen voor 2 verschillende soorten krullen (grote en kleine). Afhankelijk van de gekozen diameter (tussen 25 en 35mm), past hij de temperatuur en de opwarmingstijd aan voor de meest glamoureuze krullen!

De verwarmde haarborstel 

Met de Air Brush lijkt het alsof je net van de kapper komt. Brushen was nog nooit zo makkelijk! Ook deze past de temperatuur automatisch aan in functie van elk haartype. Als je goed naar de borstel kijkt, zie je kleine luchtgaatjes waar hete lucht doorkomt voor een professioneel resultaat.

De stijltang, de haarborstel en de Curl Secret Digital Sensor kosten €145.

1/

Inspirerende looks

Wij houden van wild, los, messy en volume, véél volume. Ga dit jaar voor een look die je nog niet eerder hebt geprobeerd en vraag aan je kapper om extra accessoires, pluimen, ... toe te voegen. Hoe meer hoe beter!