Cara Delevingne is nieuw gezicht van Dior

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 door ELLE België
Cara Delevingne is nieuw gezicht van Dior

Het Britse topmodel turned actrice Cara Delevingne mag zich het nieuwe gezicht noemen van Diors gezichtsverzorging 'Capture'.

De rebelse 25-jarige leent haar charisma en punky schoonheid uit aan Dior. Deze nieuwe verzorgingslijn 'Capture' werd speciaal gecreëerd voor vrouwen vanaf dertig jaar. De producten beloven een antwoord te bieden aan de typische huidproblemen van jonge, actieve vrouwen.

Icoon van een generatie

Cara Delevingne wordt beschouwd als een echt icoon van de Y-generatie en wordt geadoreerd door vele jongeren. Ook al is haar acteercarrière nog pril, toch gooide ze al hoge ogen met rollen in Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) en het kostuumdrama Tulip Fever (2017). Vorig jaar speelde ze zelfs zij aan zij met klasbakken zoals Will Smith, Margot Robbie en Jared Leto in de anti-superheldenfilm Suicide Squad (2016).

Cara is trouwens niet de enige actrice die vaarwel zei tegen haar lange lokken voor een filmrol. Ook deze sterren grepen naar de tondeuze: Deze actrices schoren hun hoofd kaal voor een filmrol.

cara delevingne gezichtsverzorging dior