WOW: Kris Jenner is nu – net als Kim – een blondine

Geüpdatet op 7 mei 2019 door Laure Vandendaele
WOW: Kris Jenner is nu – net als Kim – een blondine

Drie woorden: single. white. female.

Op vestimentair gebied waagt Kris Jenner zich regelmatig aan een experimentje maar aan haar kapsel zweert de 'momager' al meer dan 30 jaar trouw. Haar huwelijk met haar zwarte korte coupe hield zelfs langer stand dan dat met Robert Kardashian Bruce Jenner. Samen. Maar net zoals iedereen wel eens zin in verandering heeft, gooide ook mama Jenner het eens over een compleet andere boeg. Helemaal in de lijn met het gros van haar dochters - die zowat elke dag van kapsel of kleur veranderen - rockt Kris tegenwoordig een blonde coupe.

Haalde de 61-jarige hiervoor de mosterd bij dochter Kim Kardashian die sinds de New Yorkse modeweek met ijsblonde lokken door het leven gaat? Kim - altijd gevoelig voor copycat gedrag- meent van wel.

LEES OOK: dit zijn de meest opvallende verkleedpartijen van Kim Kardashian

Single White Female

De kersverse 37-jarige deelde een plaatje van haar blonde bosslady moeder via Instagram en riep haar miljoenen volgers op om een gepaste comment te verzinnen. Zelf schreef ze 'SWF', wat staat voor Single White Female, een film uit de jaren 90 waarin Jennifer Leigh de identiteit van Bridget Fonda steelt.

Caption this....

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim leek meteen spijt te krijgen van haar scherpe opmerking en paste haar post niet veel later aan. Of Kris Jenner voor langer dan een dag als blondje door het leven gaat is voorlopig niet geweten, dat wordt weer 'Keeping Up with the Kardashians.'

Overweeg je zelf een blonde coupe? Op deze manier word je een blondje zonder permanente haarschade.