Dubbel winkelplezier: er komt een Intimissimi/Calzedonia flagship store in Brussel

Geüpdatet op 14 november 2017 door ELLE België
Dubbel winkelplezier: er komt een Intimissimi/Calzedonia flagship store in Brussel

Lingerie invasie op de Brusselse Guldenvlieslaan: op 4 november opent de Calzedonia groep er een bastion van fijne kanten, zijden en wollen niemendalletjes.

Wat? De Calzedonia groep, het moederbedrijf achter het gelijknamige label en onder andere Intimissimi, zet alles op alles met een dubbele winkel op de Guldenvlieslaan: Calzedonia fans kunnen straks op de eerste verdieping terecht, waar liefhebbers van diens luxueuze zusje hun gading vinden op het gelijkvloers.

Wij kunnen alvast niet wachten om beide verdiepingen van dit nieuwe lingerieparadijs te ontdekken. Het verschil tussen de twee is dat je bij Intimissimi terecht kan voor tijdloze en verfijnde lingerie -sexy en klassiek dus- waar Calzedonia eerder de funky kaart trekt met leuke sokken en panty’s, leggings en kleurrijke swimwear als aanvulling op haar ondergoedcollectie. Beiden staan bekend om hun fijne materiaalkeuze en gunstige fits, bij Intimissimi kan je aan de hand van het beruchte Every Wear Book -eveneens verkrijgbaar in de nieuwe winkel- zelfs stap per stap je eigen ideale lingeriecollectie samenstellen. Ontdek hier alvast onze wishlist: 

Place to be vanaf 4 november: Guldenvlieslaan 39, 1000 Brussel.