Michiel Pieters, de Belgische fotograaf die je moet volgen

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Michiel Pieters, de Belgische fotograaf die je moet volgen

Een man met slechts één doel: het moment vastleggen. Een sterke en veelzijdige persoonlijkheid, vastberaden. That's 'Y' …

Hij is 26, en toch hoef je deze ingenieur-fotograaf niets meer te leren over het leven.

Van zijn passie voor landschapsfotografie maakte hij zijn beroep: hij legt de natuur vast in momentopnamen die hij vervolgens deelt.

Een man om te volgen, die verwondering wekt. Een man die gelukkig is wanneer hij zijn dromen realiseert, wanneer hij tijdens zijn reizen zijn ogen laat dwalen over al het moois dat onze planeet te bieden heeft … Dat is nu net ‘zijn eigen weg volgen’.

Dat is wat vrijheid inhoudt.

Omwille van zijn scherpe blik op de wereld en zijn verbluffend talent koost het ELLE Team hem uit om gestalte te geven aan de wereld van 'Y', het nieuwe herenparfum van Yves Saint Laurent. Bekijk het in het filmpje onderaan dit artikel.

Waarom 'Y'? Omdat het parfum de kracht uitdraagt die nodig is om obstakels te overwinnen, om het gewicht van de werkelijkheid van zich af te schudden en om zich te onderscheiden.

Omwille van zijn mannelijke geur van varens, zowel helder als obscuur, de perfecte match, die hem met de aarde verbindt.

Een 'Y-man' om van te houden.