Ontdek chef-kok Nick Bril, een onvermoeibare man met een groot hart

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Ontdek chef-kok Nick Bril, een onvermoeibare man met een groot hart

Een man met een doel: onze zintuigen prikkelen. Een sterke, vastberaden persoonlijkheid met vele facetten. Net als “Y” …

Nick stelt zich als doel onze zintuigen te prikkelen.

Wat hem typeert? Exquise gerechten, een zinderend charisma en een sterke intuïtie die hem overtuigt om naar zijn innerlijke stem te luisteren wanneer hij keuzes moet maken.

Een man die de vruchten van zijn grote inspanningen kan delen, die zijn zoektocht naar perfectie en kwaliteit weet te vertalen. Misleidend, onvermoeibaar en genereus verheft hij het werk tot een essentiële waarde en boekt daar ook ogenblikkelijk succes mee … Zo maakt hij emoties los.

Zo verrast en verbaast hij.

Omwille van de unieke, zorgvuldige manier waarop deze mannen met hun beroep omspringen koos het ELLE Team hen uit om de wereld van “Y”, het nieuwe herenparfum van Yves Saint Laurent, gestalte te geven.

Waarom “Y”? Omdat het een parfum is dat waarden in zich verenigt. Niets minder dan dat. Omdat het een parfum is dat staat voor lef, uitdagingen en vrijheid. Zijn krachtige, sensuele hart geeft je zin om onuitputtelijke bronnen in jezelf aan te boren.

Een “Y”-man om van te houden.