Deze beroemdheden poseerden naakt voor Playboy

Gepubliceerd op 28 september 2017 door Laure Vandendaele
Deze beroemdheden poseerden naakt voor Playboy

Wereldwijd zijn Playboy bunnies en playmates in diepe rouw. Hugh Hefner, oprichter van het wereldberoemde Playboy magazine, is op 91-jarige leeftijd overleden.

De vlag hangt halfstok boven de Playboy Mansion in Beverly Hills. Playboy-oprichter Hugh Hefner is er gisteren omring door zijn familie overleden. De bezieler van het beroemdste mannenblad werd 91-jaar.

Hefner verwierp faam als oprichter van Playboy, een maandblad dat naast boeiende artikels (toch wel de reden waarom mensen het magazine kochten) ook ruimte voor foto's van naakte vrouwen had. In 1953 kwam de eerste editie met niemand minder dan Marilyn Monroe op de cover op de markt. Hefner heeft steeds een fascinatie voor de actrice gehad en wenst ook naast haar begraven te worden. Na Marilyn volgden nog heel wat beroemdheden. Onder meer Lindsey Lohan, Kim Kardashian en meer recent Kate Moss gingen uit de kleren voor het blad. In eigen land poseerden onder meer Ann Van Elsen, Joyce De Troch en Tanja Dexters naakt voor het beroemde mannenblad.