Voor en na: een foundation met een verbluffend “photoshop”-effect

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Voor en na: een foundation met een verbluffend “photoshop”-effect

Trends komen en gaan, maar één ding is zeker: een perfecte teint zal nooit uit de mode geraken! Daarom lanceert Yves Saint Laurent Beauté  zijn eerste "nightproof" foundation: hij overleeft de hele nacht en verdoezelt alle schoonheidsfoutjes.

Deze nieuwe vloeibare foundation is bedoeld voor vrouwen (en mannen) met een voorliefde voor make-up. Hij is waterproof, loopt niet uit en je kan hem moeiteloos aanbrengen met je vingers, een sponsje of een kwast. Hij zorgt voor een egale teint met een fijne huidstructuur. Eén laagje volstaat om kleine gebreken (roodheid, een doffe teint, blauwe kringen enz.) te camoufleren.  De teint is volmaakt en blijft dat ook van zonsopgang tot zonsondergang, zonder een keer te retoucheren. Do we have to say more?

PHOTOSHOP IN HET ECHT

Om de efficiëntie te testen, maakten wij een voor/na-filmpje. Het resultaat spreekt voor zich.

IN 3 STAPPEN
  1. Breng de primer Encre de Peau ALL HOURS gelijkmatig aan over het hele gelaat.

De textuur, licht, vloeibaar en niet-kleverig, zorgt ervoor ddat de make-up langer houdt en verleent een volmaakte teint zonder glimmende vlekken die we ab-so-luut willen vermijden!

Voor en na: een foundation met een verbluffend photoshop-effect - 1
De basis -€48
  1. Breng foundation Encre de Peau ALL HOURS

Met zijn hoge concentraat aan fijne pigmenten legt hij een dekkende matte laag op de huid die 24 uur lang onze huid doet stralen. Dankzij de siliconenharsbolletjes voelt de huid buitengewoon zacht aan en de niet-vette formule voorkomt de vorming van glanzende vlekken en doet de poriën samentrekken. Het bevat eveneens actieve ingrediënten met anti-oxidatieve eigenschappen die de structuur van de huid verbeteren en ze beschermen tegen aanvallen van buitenaf (zonnefilter SPF 20).

Voor en na: een foundation met een verbluffend photoshop-effect - 2
Fond de teint - €51,50. Te verkrijgen in 22 verschillende tinten, van de lichtste tot de donkerste.

 

  1. Werk tot slot tekenen van vermoeidheid rond de ogen weg met concealer Encre de Peau ALL HOURS. 
Voor en na: een foundation met een verbluffend photoshop-effect - 3
Concealer - €36,50. Verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.

 

Dankzij de aanwezigheid aan gezuiverde minerale pigmenten loopt deze verbluffende corrector niet uit bij transpiratie of warmte (sauna-approved!). De vloeibare textuur dekt buitengewoon goed en houdt langer dan 16 uur. Hij zorgt voor een matte afwerking zonder maskereffect en verdoezelt alle kleine huidgebreken zoals wallen, roodheid of pigmentvlekken. 87,5 % van de vrouwen die de concealer testten waren tevreden van het camouflage-effect.

Kortom, je zult er stralend uitzien, wanneer je maar wilt, zolang je wilt! Wie is er nu nog bang voor de winter? Wij alvast niet!