Dit weten we nu al over Kylie Jenners zwangerschap

Geüpdatet op 26 september 2017 door Isabelle
Dit weten we nu al over Kylie Jenners zwangerschap

Opschudding alom dit weekend: Kylie Jenner is zwanger! Meer zelfs: het twintigjarige beauty icoon en haar vriend Travis Scott zouden in februari reeds hun eerste kindje verwelkomen. Wat weten we nu al over de zevende zwangerschap ten huize Kardashian/Jenner?

  • Eerst en vooral: roddel of waarheid? Het nieuws werd wereldkundig gemaakt door entertainmentkanaal E!, dezelfde zender die ook de reality show Keeping Up With The Kardashians uitzendt en bijzonder goede banden met de beroemde familie onderhoudt. In het verleden zat E! er zelden naast wat grote onthullingen over Kim en co betreft en dus wordt het nieuws ook deze keer als correct beschouwd.
  • Komt daar nog de dubbelzinnige reactie van Kylies familie zelf bij: die wrongen zich de voorbije dagen in allerlei bochten om maar niet op dé vraag te moeten antwoorden, maar niemand die het nieuws ook daadwerkelijk ontkende. Kris Jenner, die momenteel met Kendall op de Milanese modeweek vertoeft, werd vrijdag front row bij Versace geconfronteerd door het Amerikaanse blad The Cut en hield het op een cryptische “er gebeurt iedere dag wel iets in onze familie, je weet nooit wat wanneer zal uitkomen”…

1/

kylie-jenner-zwanger-travis-scott-vier-maanden-babybuik-foto-onthulling

  • Kleine kanttekening toch: het nieuws komt er net voor de verjaardagsspecial van KUWTK –het is exact tien jaar geleden dat de camera’s voor het eerst aan het draaien gingen in de Kardashian mansion- en het hele circus zou wel eens een goed geoliede mediastunt kunnen zijn…
  • Wie alvast wél in de zwangerschap gelooft, is Kylies beroemde ex Tyga, met wie ze tot in april nog een koppel vormde. De rapper liet kort na de onthulling via Snapchat weten dat hìj en niet Scott de vader van het kind is, om diezelfde post enkele minuten later weer te verwijderen. Een flauwe sneer richting zijn ex of is er meer aan de hand? De toekomst –en een hoop waterdichte vaderschapstesten, zo voorzichtig is Kris Jenner wel- zullen het uitwijzen.

kylie-jenner-zwanger-travis-scott-vier-maanden-babybuik-foto-onthulling

2/

kylie_jenner_zwanger_travis_scott_tyga_babybuik_vader_foto_

  • In de veronderstelling dus dat Kylie effectief zwanger is, zou ze al vier maanden ver zijn. De voorbije maanden werd ze inderdaad met -voor haar doen- opvallend wijde kledij gespot en het zou best kunnen dat ze daaronder een beginnend babybuikje verbergt. De allereerste Jenner baby zou trouwens meteen op een sidekick van formaat kunnen rekenen, want ook oudere zus Kim verwacht naar verluidt –via een draagmoeder- een derde kindje. Het zou in beide gevallen om een meisje gaan en dat betekent dat North West en Penelope Disick straks geduchte concurrentie krijgen van een nieuw topduo. Kylie zelf heeft trouwens nooit een geheim gemaakt van haar grote kinderwens, in 2015 verklaarde ze aan Teen Vogue “een miljoen” meisjes te willen maken om haar beruchte familienaam nog jaren te laten meegaan.
  • Dat brengt ons meteen bij het volgende gerucht: volgens veel fans is Kylie eigenlijk de geheimzinnige draagmoeder van Kim!

Eén ding is zeker: het wordt héél druk in de Kardashian Kreche...