Dankzij deze 3 tools is je eyeliner altijd on point

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Laure Vandendaele
Dankzij deze 3 tools is je eyeliner altijd on point

Niets zo glamoureus als een eyeliner met een flinke wing. Helaas is het trekken van twee gelijke boogjes - zelfs als je al heel wat ervaring in de vingers hebt - iedere keer opnieuw een moeilijke opgave. Met deze nieuwe beautylanceringen gaan je slaagkansen plotsklaps spectaculair vooruit.

LEES OOK: 15 budget beautymerken om te (her)ontdekken

Curvitude eyeliner van Maybelline

eyeliner curvitude eyeliner maybelline

De Curvitude Eyeliner is speciaal ontworpen om gemakkelijk de oogcontouren vlakbij de wimperrand te definiëren. Dankzij zijn gebogen vorm en ultradunne punt geraak je gemakkelijk aan de zones tussen de wimpers en verkrijg je snel een subtiele definitie van de ogen.

Curvitude Eyeliner van Maybelline, 9,99 euro

1/

 

Instroke Eyeliner Brush van Shiseido

 

De Instroke eyeliner brush is geïnspireerd op de vorm van een traditioneel Japans inktpenseel en maakt het aanbrengen van een perfect boogje net dat tikkeltje makkelijker. Het penseel ligt makkelijk in de hand en dankzij de kromming van 30° kom je makkelijk bij de moeilijk te bereiken plekjes. Kan ook perfect gebruikt worden om de waterlijn in te kleuren.

Inkstroke Eyeliner Brush van Shiseido, 28 euro. Nu verkrijgbaar in de parfumerie.

Gebruik met...

eyeliner cushion eyeliner kiko cosmetics

Cushion Eyeliner van Kiko Cosmetics, 7,95 euro

2/

Fingertip Eyeliner van Sephora

eyeliner fingertip eyeliner sephora

Sephora ontwikkelde een compacte fingertip eyeliner die je - zoals je al kan vermoeden - met je vingertoppen aanbrengt. Hoe dan precies? Simpel, door het dopje met het vilten penseeltje over je vinger te schuiven. Dit eenvoudige maar revolutionaire design (hun woorden) zorgt voor extra controle waardoor je snel en precies met de eyeliner kan tekenen.

Werkt het? Zowel de eyelinerexperten als - noobs op de redactie slaagden er wonderwel in om een keurig eyelinerlijntje boven de wimperrand te tekenen. Omdat je met dit type eyeliner dichter bij je oog zit, is het makkelijk om gecontroleerd te werken. Dankzij het compacte formaat is deze eyeliner bovendien perfect om mee te nemen op vakantie. Wij zijn fan!

De fingertip eyeliner van Sephora is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten en kost 6,95 euro. Online te bestellen via sephora.fr