Beauty crush: de Mascara Volume die zich aan zijn beloftes houdt

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Beauty crush: de Mascara Volume die zich aan zijn beloftes houdt

De nieuwe Mascara Volume van Lancôme kunnen we vergelijken met de ideale man. Hij is elegant, houdt zich aan zijn beloftes en loopt niet uit in het midden van de nacht.

Ik ben ervan overtuigd dat de verleiding via de eerste blik gebeurd! Eén van de redenen waarom ik, en veel andere vrouwen, dromen van lange, dikke en intens zwarte wimpers. Mijn zoektocht naar de perfecte mascara was lang en leerrijk. Ik probeerde er goede en minder goede, en zo ontmoette ik Monsieur Big.

Lancôme combineert met de Monsieur Big zijn beste kwaliteiten. Verleiding verzekerd vanaf het eerste gebruik!

Hun geheim: hun innovatief borsteltje met veel borstelharen. Lang en gebogen, de perfecte vorm om de wimpers volledig te bewerken vanaf de wortels. Uitdrogen staat niet het woordenboek van Monsieur Big. Met één enkele dosis, maquilleer ik mijn twee ogen. Als ik klaar ben mijn mijn eerste oog, draai ik simpelweg mijn borsteltje om en gebruik ik de mascara aan de andere kant voor mijn tweede oog.

Extra’s: een intense, diepe zwarte kleur, een soepele textuur die gemakkelijk te gebruiken is, een mooie verpakking die gemakkelijk in de hand te houden is, en een extra lang uithoudingsvermogen. Omdat hij niet waterproof is, plakt hij niet aan de wimpers, blijft hij zeker 28 uur zitten en is hij makkelijk af te halen met een simpel reinigingsdoekje voor de ogen. Eén woord: ongelooflijk!

Monsieur Big mascara, Lancôme, 30 €, verkrijgbaar bij de parfumerie.
MAKE-UP TIPS VAN SUANA BRAHIMLLARi

Nationale make-up artieste voor Lancôme

  • Voor een nep-wimper effect: Breng de mascara zo dicht mogelijk bij de wortel van de wimpers aan. Draai het borsteltje zodat je alle mascara gebruikt. Herhaal deze stappen voor een maximaal effect.
  • Voor het bijwerken: Een snelle opkikker voor het uitgaan? Vermijd te veel mascara die op elkaar plakt, en breng hem aan van de wortels naar de tippen.
  • Voor een XXL-blik: Wees voorzichtig en vergeet geen enkele wimper. Ga van binnen naar buiten. Kattenogen verzekerd!
  • Om vermoeidheid te verbergen: Breng de mascara niet aan de binnenkant van de wimpers aan. Dit zou alleen de tekenen van vermoeidheid en donkere kringen accentueren.