Dit mediaschuwe Hollywoodkoppel gaat na tien jaar uit elkaar

Gepubliceerd op 20 september 2017 door Elise
Dit mediaschuwe Hollywoodkoppel gaat na tien jaar uit elkaar

So so sad.

Rachel Bilson en haar longtime lover Hayden Christensen zetten een punt achter hun bijna 10-jaar lange relatie, zegt Us Weekly. "Rachel verblijft voltijds terug in Los Angeles, Hayden in Toronto. Ze zijn sinds enkele maanden officieel uit elkaar.", klinkt het uit intieme bron.

Liefde op het eerste gezicht op de set van Jumper in 2008.

Zoals de meeste Hollywood koppels leerde het duo elkaar kennen op de filmset, in hun geval achter de schermen van Jumper in 2008. In december van datzelfde jaar verloofden ze zich. Een beetje té snel, bleek toen ze in 2010 hun verloving verbraken. De vonk doofde echter niet en in 2014 verwelkomden ze een dochtertje, Briar Rose.

Het koppel hield hun gezinnetje graag afzijdig van alle paparazzi en media. De enige keer dat Rachel - aka the Hart of Dixie - iets prijsgaf over haar privéleven was in een interview met Cosmo in 2013.

Ze bekende toen: "Ik ben echt een goede vriendin - ik zet de ander altijd op de eerste plaats. Ik ben absoluut het type vriendin dat de favoriete maaltijd voor haar man bereidt en zorgt dat alles klaar staat als hij 's avonds thuiskomt. Ik hou van huiselijke klusjes, koken, en films kijken."