Waw: Vlaamse Maxim Magnus maakt fashion week debuut

Gepubliceerd op 18 september 2017 door Isabelle
Waw: Vlaamse Maxim Magnus maakt fashion week debuut

Het gaat hard voor de Vlaamse Maxim Magnus, net als voor het goede voornemen om meer diversiteit tentoon te stellen tijdens de modeweken.

Driedubbel debuut voor Maxim Magnus, de Antwerpse influencer die een dik jaar geleden de transitie van man naar vrouw onderging. Het voorbije weekend maakte ze haar modellendebuut op de allereerste show ooit van het Britse label Paula Knorr, wat meteen ook het openingsdefilé van London Fashion Week vormde.

Meer zelfs: onze landgenote mocht meteen de show openen, een bevoorrechte rol binnen een defilé, die meestal voor de meer bekende namen is weggelegd. De Antwerpse, die tegenwoordig in Londen woont, is ingeschreven bij Linden Staub, een modellenbureau dat de nadruk legt op het welzijn en de individualiteit van haar protégés -wat jammer genoeg niet altijd het geval blijkt in de modellenindustrie. Paula Knorr is overigens niet de enige stunt die Maxim voorlopig op haar naam heeft staan. Ook het urban label Asai boekte haar.

Maxim kwam vorig jaar onder massale media-aandacht te staan na haar ingrijpende geslachtsverandering -waarover ze open getuigde op ELLE.be- en werpt zich sindsdien op als rolmodel voor transgenders in ons land. Een bloeiende modellencarrière en meer dan gezonde interesse in mode maken het plaatje compleet: deze naam krijgen we nog vaak te horen de komende maanden! Bekijk hier alvast haar gesmaakte fashion week debuut: