Shopping: steel de stijl van Kristen Stewart en Selena Gomez

Geüpdatet op 5 oktober 2017 door ELLE België
Shopping: steel de stijl van Kristen Stewart en Selena Gomez

Je hebt zo van die dagen dat je naar je - ongetwijfeld overvolle - kleerkast kijkt en echt niks vindt om aan te doen. Dan kan niemand je ervan overtuigen dat je echt niet nóg meer schoenen of jasjes nodig hebt, dan móet je gewoon gaan winkelen. Wel, voor zo'n dagen zijn wij er om je gelijk te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat je je niet helemaal blut shopt.

Wachten op de solden? No way! Bij Maasmechelen Village vind je meer dan 100 luxe fashion- en lifestyle outletboetieks, die steeds tot 60% voordeliger zijn dan de aanbevolen retailprijs. Zelfs op zon- en feestdagen kan je er terecht om je shoppinghonger te stillen.

De boetieks bieden steeds prachtige collecties aan, het perfecte excuus om vliegensvlug je shopuitstap naar Maasmechelen Village te plannen. Verder zijn er dit najaar ook heel wat mogelijkheden om je outfit te laten personaliseren in de luxe outletboetieks ter plaatse. Hou MaasmechelenVillage.com in de gaten voor meer informatie.

Onze favoriete looks bij Maasmechelen Village? Daarvoor lieten we ons inspireren door onze favoriete celebs.

Shopping: strak in het pak als Kristen Stewart

Geen half werk voor K-Stew de laatste tijd. Première, interview of dinner date, de geblondeerde schone kiest voor een elegant pak. Met diep décolleté en hakjes is deze look top voor een avondje uit. Combineer met een leuke bloes en enkellaarsjes voor een belangrijke meeting op het werk.

1/

Shopping: casual cool als Selena Gomez

Het hoeven niet altijd podiumoutfits te zijn voor de Fetish-zangeres. Gaan winkelen doet Selena liefst in een comfortabele jogger met crop top en een stoer jasje. Ideaal voor een zondagje luieren: je kan er heerlijk mee in de zetel hangen, en met een bikerjasje erover ben je zo klaar voor een bezoekje aan de grootouders. No sweat!

Hoe geraak je in Maasmechelen Village om je favoriete look te shoppen? Als je rijdt naar Maasmechelen Village kan je gemakkelijk parkeren, er zijn meer dan 1600 plaatsen. Laat je je liever rijden? Dan is er de Maasmechelen Village Shopping Express, een bus die je tijdens het weekend vanuit Brussel naar Maasmechelen Village brengt. Een lunchpakket moet je zeker niet voorzien, want je kan er onder meer genieten van een overheerlijke burger bij Ellis Gourmet Burger of een traditionele pizza of pasta bij Giuliano. Kortom, Maasmechelen Village is de ideale bestemming voor een gezellige dag uit met vriendinnen! Plan snel je bezoek op MaasmechelenVillage.com