Getest: een wakkere blik met Estée Lauder

Geüpdatet op 12 februari 2019 door Commercieel team
Getest: een wakkere blik met Estée Lauder

Een drukke agenda en te weinig slaap zie je meteen. Daarom binden wij de strijd aan met onze vermoeide blik, en gaan we fijne lijntjes en donkere kringen te lijf met het gloednieuwe Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix van Estée Lauder!

Stellen dat ik fan ben van het ANR-gamma van Estée Lauder, is een understatement. Het iconische Advanced Night Repair Serum – het bekende ‘bruine flesje’ – was een van mijn allereerste beautyproducten en het staat na meer dan twintig jaar nog altijd te pronken in mijn badkamerkastje. Zowat élke vernieuwde versie ervan haalde ik in huis, en de laatste formule – die zich best laat omschrijven als ‘slaap in een potje’ – blijf ik eeuwig trouw. Dus toen ik de kans kreeg om het nieuwste oogproduct in de ANR-familie te testen, greep ik meteen mijn kans. Want "wat zie jij er moe uit!" krijg ik nét iets te vaak te horen.

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix van Estée Lauder, 70,35€

Hoewel het vandaag de dag soms wel onmogelijk lijkt om genoeg te slapen - en fris en monter op het werk te verschijnen - ligt die vermoeide blik niet alleen aan slaaptekort. De huid rondom de ogen is namelijk veel dunner dan die op je gelaat, wat maakt dat tekenen van vermoeidheid daar sneller zichtbaar zijn. Bovendien maken onze ogen per dag meer dan 10.000 microbewegingen, wat natuurlijk ook sporen nalaat op die kwestbare huid. Gelukkig belooft de 'Advanced Night Repair Eye concentrate Matrix' beterschap. Want niet alleen bevat het de ChronoluxCB technologie van het 'gewone' ANR, dat de huid ondersteunt in haar natuurlijke ongiftings- en herstelproces, en ook wel een schoonheidsslaap in een flesje wordt genoemd. Daaraan werd de 360° Matrix technologie toegevoegd, met extra veel hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat de delicate huid intens gehydrateerd en ondersteund wordt, waardoor deze beter beschermd is én er voller en frisser uitziet, met een wakkere blik als resultaat.

1/

Ik ga 's avonds meteen aan de slag met mijn nieuwe aanwinst, in de hoop morgenvroeg al wakker te worden zonder wallen of fijne lijntjes. De flacon staat alvast mooi naast mijn andere ANR product, en ik ben fan van de glazen, rechtopstaande verpakking: veel handiger dan zo'n knijptube die altijd omvalt in je badkamerkastje. Het product breng je aan met een glazen staafapplicator met afgerond uiteinde: die voelt lekker fris aan op de huid, en zorgt er tegelijk voor dat je de perfecte hoeveelheid product aanbrengt terwijl je je huid een kleine massage geeft, waardoor je de bloedcirculatie boost. (Bye bye donkere kringen!) Daarna werk je de crème in de huid met je vingertoppen, en het feit dat de textuur snel intrekt, zorgt er de volgende ochtend voor dat ik mijn make-up er meteen overheen kan aanbrengen. Handig!

Hoewel ik na een week nog altijd last heb van donkere kringen en wallen - mirakels bestaan helaas nog altijd niet - voelt én ziet de huid rondom mijn ogen er al wel frisser en voller uit. De fijne lijntjes vallen me minder op, en ook de blauwe kleur onder mijn ogen – waar ik zelfs na een heerlijk ontspannende vakantie nog last van heb – is ook minder fel. En nadat er deze ochtend een “wat zie jij er goed uit!” klonk toen ik op het werk verscheen, ben ik er zeker van: ook aan dit ANR-product blijf ik trouw.

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix van Estée Lauder, € 70,35. 

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Estée Lauder.