Kim Kardashian maakt fashion week onveilig in doorzichtige camel toe broek

Gepubliceerd op 11 september 2017 door Isabelle
Kim Kardashian maakt fashion week onveilig in doorzichtige camel toe broek

2017 gaat te boek als het jaar dat Kim Kardashian de conventionele broek de oorlog verklaarde. Nieuwste wapenfeit: weinig meer dan een doorschijnende panty die niéts aan de verbeelding overlaat... 

New York Fashion Week is hét speelterrein van de Kardashian-West clan en ook dit seizoen wordt daar geen uitzondering op gemaakt. Kim en de haren maken de straten van The Big Apple onveilig met hun weinig conventionele kijk op mode: moedig, maar niet altijd even geslaagd.

Zo lijkt de -voor het moment hoogblonde- reality ster tegenwoordig niet zo tuk te zijn op broeken, of toch niet zoals het grote publiek die gewend is. De voorbije maanden murwde ze haar prachtige vormen in het ene strakke fietsbroekje na het andere, een trend die tot onze horror wél langzaam aan lijkt door te sijpelen op het grote modetoneel. Dit weekend ging ze nog een stapje verder en haalde ze een al even strak, doch doorschijnende variant uit de kast. Goed voor een originele look die weinig aan de verbeelding overlaat als het op Kims anatomie aankomt. Hot, not, of een prachtig statement voor natuurlijke vormen? Aan jou om te oordelen: