ZIEN: Fenty Beauty, de make-uplijn van Rihanna

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
ZIEN: Fenty Beauty, de make-uplijn van Rihanna

Fenty Beauty, de langverwachte make-uplijn is van Rihanna, is eindelijk verkrijgbaar. Door het overrompelend succes is de website momenteel niet beschikbaar.

Een parfum had ze al, daarna volgende nog een capsulecollectie in samenwerking met M.A.C Cosmetics, het was dus maar kwestie van tijd voor ook Rihanna een eigen volwaardige make-upcollectie op de wereld zou loslaten. Dat gebeurde afgelopen nacht op feestelijke wijze in aanwezigheid van de ster herself in het Sephora filiaal op Times Square in New York. Die winkelketen zal de make-uplijn, waarvan de focus op een perfecte glowy huid ligt, in meer dan 150 landen verdelen. Voor ons betekent dat dus een tripje naar het buitenland of online winkelen via www.fentybeauty.com, al moeten beautyliefhebbers/Rihanna fans even geduld hebben. Door het overrompelend succes is er momenteel een digitale wachtrij van bijna drie uur.

Veertig kleuren

Met Fenty Beauty wilde Rihanna een make-upcollectie voor een heel breed publiek maken. De langhoudende foundations zijn dan ook in veertig verschillende tinten verkrijgbaar. “Moet mijn meiden representeren en wij komen in alle tinten! Vooral mijn bruine zussen… ze worden veel te vaak buitengesloten in de make-up wereld!”, zei ze hierover op sociale media.

Maar hoe zit het nu met de make-up zelf? De verpakkingen zijn grotendeels millennial pink en doen daardoor een beetje denken aan KKW Beauty, de make-upcollectie van Kim Kardashian. Naast de veertig foundation kleuren bevat de lijn vooral highlighters, sexy lipglossjes en handige penselen. Ontdek hier onze favoriete stukken uit de collectie!