Shopping: wat trek ik aan deze herfst?

Geüpdatet op 11 oktober 2017 door ELLE België
Shopping: wat trek ik aan deze herfst?

Oh hemeltje, is het alweer zover? Na een zomer vol denim cut offs, afgewassen crop tops en flip flops is het weer even wennen om ons in workwear te wurmen en outfitjes aan te trekken die oké zijn voor de schoolbanken. 

Geen zin om er te hard over na te denken? Dat snappen we. Om de overgang naar het echte leven te verzachten, stellen we onze favoriete looks voor september voor. Casual (urban) merk CKS biedt de ideale tussenseizoenslooks. Speelse laagjes, de perfecte denim, passe-partout jasjes, de print van het moment... Met een paar clicks kan je alvast je volledige nieuwe full look bijeen shoppen.

Back 2 school

Wees geen grijze muis, maar de ster van je school in jeanssalopette (Waaaaaaat, had jij nog geen denim overall?!) met opvallend truitje onder. Draag er nog een jasje bij met contrasterende print, want met mix- en matchen kan je dit seizoen niets fout doen. Hou je het liever wat low key, kan je er een witte shirt onder dragen, en als je de broekspijpen oprolt staat de salopette ook beeldig met sandalen of enkellaarsjes.

Meer back to school shopping? Hier vind je meer coole jassen, truien, broeken en jumpsuits.

1/

Back 2 work

"Hi guys, I'm back!" Laat je collega's zien dat je heerlijk ontspannen terug bent van je reis en draag een casual leren trainingsbroek met stijlvolle bomber. Een modieuze upgrade van streetwear (Waaaaaat, je bent nog nooit gaan werken in traingspak?!). Voor een business meeting kan je de broek combineren met een stijlvolle bloes, voor een after work drink met simpele witte T-shirt.

Is een girly look eerder je ding? Meer stylish back to work shopping vind je bij deze jurken, rokken en bloezen.