4 redenen om je mannelijke wederhelft volgend jaar te vergezellen naar de Grand Prix F1

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
4 redenen om je mannelijke wederhelft volgend jaar te vergezellen naar de Grand Prix F1

De volgende keer dat je vriend zegt “Schat, ik ga met vrienden naar de Grand Prix F1”, ga je mee. Hoe? Wij bezorgen je alvast enkele waterdichte argumenten.
Het ELLE team was namelijk present en had de eer om deze onvergetelijke dag mee te beleven, die meestal gereserveerd is voor het mannelijk publiek. Wil jij er volgend jaar bij zijn? Zo overtuig je hem!

1/

1 : De Fan Zone

De organisatoren besloten dit jaar om de toeschouwers  - voor de allereerste keer - een extra ervaring aan te bieden, bovenop de race. De genodigden konden in de Fan Zone een onvergetelijk moment beleven.

In de Fan Zone, die zich langs het circuit bevindt, worden de toeschouwers verwelkomt en overstelpt met allerlei animaties. De meest adembenemende, made in Belgium stage, zou zo uit één van de grootste festivals kunnen komen. Heel het weekend gaven talrijke dj’s het beste van zichzelf. Dus terwijl manlief zich uitleefde bij de simulators en andere 'mannelijke activiteiten', dansten wij onder de zon. En oké… we moeten toegeven dat we gevallen zijn voor de charmes van Henri PFR  die het festival in schoonheid heeft afgesloten!

 

©Gilles Lemoine

2/

2 : De Social Wall

Wat zouden we doen zonder insta posts, snaps en tweets om de leukste momenten vast te leggen?

Crossnode to the rescue! Crossnode is een jonge start-up gespecialiseerd in het ontwikkelen van platformen voor sociale media, waardoor de gasten hun ervaringen live konden delen op verschillende locaties rond het circuit!
En niet te vergeten… de cadeaus! Toegang tot de Paddocks, VIP-zones en zoveel meer!

Dus terwijl onze wederhelft druk bezig is, kunnen wij overgaan tot tweeten, shooten, en proberen we een cadeau te winnen voor hem, met een kleine reminder dat we de laatste Gucci tas graag aan onze arm zouden zien schitteren ;-) Voor wat hoort wat natuurlijk.

3/

3 : De aanwezigheid van onze favoriete influencers

In de tribunes of in de Paddocks kregen we de kans om een praatje te slaan met onze favoriete influencers @floackermans, @annabelpesant, …
Hoe zijn ze? Of beter nog: Wat hebben ze aan? Dat is wat ons bezighoudt terwijl manlief gefascineerd is door de steeds terugkerende auto’s in het circuit.
Volgend jaar zijn we weer van de partij - met onze nieuwe sneakers van Sarenza - want we hebben flink wat kilometers afgelegd tijdens de Grand Prix F1, en dat gaat natuurlijk niet op killer heels.

4/

4 : Martini Terrazza 

Last but not least! Het beste moment van de dag is aangebroken: apero time! We nemen onze mannelijke wederhelft mee naar Martini Terrazza, met zijn chique en ontspannen atmosfeer, aan de ingang van het circuit. We proeven er overheerlijke Italiaanse borrelhapjes en heerlijk verfrissende Martini e Tonic's. Kortom: the place to be om de dag muzikaal af te sluiten en samen na te genieten van een onvergetelijke dag!

Het is beslist, volgend jaar keren we terug! Zien we je daar?