Fosbury & Sons lanceerde zonet een geweldige extra dienst

Geüpdatet op 24 augustus 2017 door Isabelle
Fosbury & Sons lanceerde zonet een geweldige extra dienst

“Een werkomgeving hoeft niet saai te zijn, een werkoutfit evenmin.” De premium Antwerpse coworking space Fosbury & Sons en het Belgische tailoring label Café Costume delen die filosofie en besloten dan ook de handen in elkaar te slaan. Resultaat: binnenkort kan je doodleuk vanop kantoor je kostuum op maat laten maken! 

Tenminste, als je onder “kantoor” de glamoureuze werkruimtes van Fosbury & Sons verstaat. Vanaf oktober komt er een permanente tailoring service voor mannen die er graag strak in het pak bij lopen. Geen nood aan een afspraak en ver moet je er ook niet voor lopen:  Café Costume zet haar tenten gewoon ter plekke op! Je kan er een kostuum volledig op maat laten maken, maar ook opteren voor bestaande collecties, zoals de opvallend betaalbare Edition de Travail lijn. Het idee is toegankelijke luxe aan te bieden en tegelijk de werkervaring van eenieder net dat tikkeltje persoonlijker én stijlvoller te maken.

Leu extraatje: om de samenwerking te vieren, brengen de nieuwbakken partners bovendien een unieke Fosbury & Sons stof uit, Ocean Blues gedoopt. Suit up!