NIEUW: Deze mascara verandert je make-uproutine volledig!

Geüpdatet op 8 september 2017 door ELLE België
NIEUW: Deze mascara verandert je make-uproutine volledig!

De gloednieuwe mascara van Givenchy, Noir Interdit, heeft een borsteltje dat 90° buigt. Een kleine revolutie die je opmaakroutine ingrijpend zal veranderen.

Voor veel vrouwen is mascara één van de belangrijkste producten in hun make-uptasje. De meesten onder ons zouden het echt niet kunnen missen. Begrijpelijk! Een goede mascara kan immers wonderen verrichten in slechts enkele minuten. Hij kan tekenen van vermoeidheid verlichten (door de blik te openen) en je reeënogen bezorgen, simpelweg door de wimpers langer en voller te maken en ze mooi te doen krullen.

We love it

De schoonheidsjournalisten van onze redactie hebben het geluk om de laatste nieuwtjes in beauty-land te mogen testen. Zo ook de nieuwe Mascara Noir Interdit van Givenchy. Een verrassend product dat unaniem in de smaak valt bij het ELLE Beauty Team.

Aan de buitenkant lijkt hij op een gewone mascara. Een buisje, een borsteltje. Maar de verpakking is couture en de laqué omhulling is enorm chique en doet eer aan het merk Givenchy.

Mascara Noir Interdit - richtprijs: 35 euro.

Binnenin: een borsteltje uiteraard, en wat voor één! Een mascaraborsteltje op een staafje dat 90° kan buigen. Die nieuwe aanpak hebben we te danken aan Nicolas Degennes, Artistiek Directeur bij Givenchy. Hij had altijd al de gewoonte om mascaraborsteltjes in een hoek te plooien om op die manier de textuur vanaf de wortels aan te brengen en de wimpers maximaal te verlengen.

Dankzij deze nieuwe technologie ontsnapt er geen enkele wimper meer! Door de mascara verticaal aan te brengen wordt elk haartje maximaal verlengd en aangedikt. In zijn gebogen stand raakt het borsteltje tot bij de wortels van de wimpers en kan het deze moeiteloos aanzetten tot op de punt. Moeiteloos, dat betekent zonder je pols in rare bochten te wringen, zonder het risico om mascara op je neus te morsen enz.

De mascara Noir Interdit is behoorlijke revolutionair: hij verenigt efficiëntie (dankzij de diepzwarte verzorgende formule die de wimpers omhult, verlengt en volumineuzer maakt) met plezier (dankzij het technologisch vernuftig borsteltje dat het maquilleren van de ogen aanzienlijk vereenvoudigt).

Ontdek Noir Interdit exclusief bij ICI PARIS XL

1/

HET GEHEIM VAN XXL-WIMPERS

Wie een adembenemend voor/na-effect nastreeft, gebruikt best een mascarabasis. Base Mascara Perfecto van Givenchy, aan te brengen onder de eigenlijke mascara, geeft de wimpers meer body en verleent ze een diepgaande verzorging. De romige roze textuur bevat natuurlijke wassen die de wimpers omhullen en hun volume boosten.

Wij zwichten voor de elegante bleekroze verpakking en het zachte tweekleurige borsteltje! De zwarte haartjes scheiden de wimpers, de witte – in organisch katoen – garanderen een streelzachte aanbrenging.

Base Mascara Perfecto - richtprijs: 33 euro.

Je kunt dit verzorgend product niet alleen overdag gebruiken, onder de mascara, maar ook ’s avonds – als een verstevigend nachtmaskertje voor de wimpers.

2/

DE FINISHING TOUCH

Om je beauty look compleet te maken, gaat er niets boven een mooie lipstick. Le Rouge de Givenchy breidt zijn aanbod uit met zeven nieuwe tinten. Wij zijn alvast fan! Met zijn leren etui heeft deze lipstick de looks van een juweeltje. Afhankelijk van de kleur stift je de lippen er discreet of opvallend mee aan. Aan verzorging en comfort ontbreekt het alvast niet, dankzij de aanwezige microsporen van hyaluronzuur en de bijenwas.

 

Le Rouge, nieuwe tinten - richtprijs: 36 euro.

Ontdek de 7 nieuwe tinten: 

Brun Casual

Rose Broderie

Framboise Couture

Corail Backstage

Rouge Fétiche

Pourpre Edgy

Prune Trendy

Ontdek alles op ICI PARIS XL