H&M Woluwe heropent de deuren en legt je een hele dag lang in de watten!

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
H&M Woluwe heropent de deuren en legt je een hele dag lang in de watten!

Heb jij het laatste nieuwtje al gehoord? De H&M-boetiek in Woluwe Shopping Center heropent 2 september haar deuren. Voor de gelegenheid hebben H&M en ELLE enkele verrassingen voorbereid. Ontdek hier wat er jullie te wachten staat! 

Een nieuwe boetiek

Scoor er je back to school outfits en ontdek het gloednieuwe H&M Home departement waar je de laatste trends vindt om jouw interieur aan te kleden. Beauty-lovers kunnen hun hart ophalen in het H&M Beauty departement met een compleet make-up gamma, gaande van lippenstift, blush tot oogschaduw in alle kleuren van de regenboog! Maak je alvast klaar voor een volledige make-over voor jou en je interieur!

ELLE x H&M

Speciaal om de heropening te vieren, trakteert ELLE je op een dag met een heel verleidelijk programma. Je kan eerst en vooral genieten van heel aantrekkelijke kortingen: ga voor -20% op een kledingstuk dat je hart sneller doet slaan of kies voor -30% op je volledig nieuwe outfit als je je abonneert op je favoriete magazine ELLE. Onze styliste zal van de partij zijn om je te helpen bij het maken van de perfecte (en oh zo moeilijke) keuze! Je kan op ons rekenenen.

De make-up bar bezorgt je je favoriete make-up look. Donkere smokey-eyes of liever verfrissend nude? Jouw keuze, jouw dag!

Het is nog niet gedaan. ELLE denkt aan alles en vooral aan iedereen! Het programma is ook afgestemd op de kidsafspraak aan de vlecht-en extension-stand om hun wildste dromen te laten uitkomen!

En hoe zit het met je nagels? We zijn ze niet vergeten! Nail artist Elfi De Bruyn creëert de mooiste kunstwerkjes!

Mis dit event niet en noteer het met stip in je agenda: de early birds krijgen immers een kleine verrassing. Ontdek het zelf!

Afspraak 2 september in de H&M-boetiek van Woluwe shopping center om 10u. We staan alvast te popelen!