LEE x WECANDANCE : Dat betekent naar huis gaan met een Limited Edition Logo Tee

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
LEE x WECANDANCE : Dat betekent naar huis gaan met een Limited Edition Logo Tee

De verjaardagseditie van WECANDANCE was een spetterend feest. Het festival deed opnieuw beroep op zijn succesformule: een mix van goede elektronische muziek, fijne keuken en een modethema. Dit jaar kon je bovendien bij LEE terecht voor een exclusieve, gepersonaliseerde Limited Edition Logo Tee. En uiteraard stonden wij hiervoor als eerste in de rij! 

LEE x WECANDANCE : Dat betekent naar huis gaan met een Limited Edition Logo Tee - 1

Geweldige beats, good food, een idyllisch decor én de coolste mensen met hun allermooiste outfits aan. WECANDANCE is niet alleen het feest van de muziek maar ook het festival waar je de mooiste streetstyle looks kan spotten én terecht kan voor fashion tips & tricks. Dit jaar was ook ons favoriete jeansmerk - LEE - van de partij. Tijdens WECANDANCE kon je immers je eigen Limited Edition Logo Tee laten maken. In de leuke desert-chique tipi's van LEE kon je namelijk een T-shirt personaliseren met het logo van LEE én een zeefdruk van WECANDANCE. Zo ging je niet alleen naar huis met het coolste souvenir maar ook met de coolste outfit: twee vliegen in één klap. En zo werd WECANDANCE voor altijd vereeuwigd in jouw garderobe ...

LEE x WECANDANCE : Dat betekent naar huis gaan met een Limited Edition Logo Tee - 2

De LEE-tipi was bovendien ook dé spot om even lang uitgestrekt te chillen. De place to be als je het ons vraagt, herbeleef het hier met enkele foto's!