Het Red Bull Guesthouse in JAM Hotel, wij waren erbij!

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Het Red Bull Guesthouse in JAM Hotel, wij waren erbij!

Mocht je er nog nooit van gehoord hebben: het Red Bull Guesthouse is the place to be om een waanzinnig moment te beleven in het gezelschap van de hipste mensen uit alle uithoeken van de wereld. Dit jaar heeft het internationale event, dat geen grenzen kent, besloten om zich in onze kleine Belgische hoofdstad te nestelen. Geen betere plek dan JAM Hotel om 48u lang feest te vieren: ready, set, party! Jullie konden er niet bij zijn? Geen probleem, wij vertellen je hieronder alles!  

The Guesthouse experience

Het laatste Guesthouse sloeg zijn tenten op in Miami, voor de Miami Music Conference, waar de gelukkige genodigden van de unieke atmosfeer, eigen aan het Guesthouse, konden genieten. Er werd voor de gelegenheid zelfs een heel zwembad gecustomized, what else? Onze verwachtingen lagen torenhoog en we konden niet wachten om het Red Bull Guesthouse in eigen land te ontdekken. Red Bull stelde ons niet teleur! Het event haalde het kind in ons naar boven: er werd hoog ingezet op creativiteit en fun, met als eregaste de bekende ontwerpster Emilie Baltz, die voor de gelegenheid helemaal vanuit New York naar Brussel afzakte.

Red Bull staat bekend om het geven van vleugels (niet?), wel nu... ook al vlogen de gasten niet letterlijk, het kwam toch in de buurt. De magie hing in de lucht, samen met ontelbare verrassingen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat!

De kamers van het JAM Hotel werden speciaal voor het event getransformeerd, de ene al wat gekker dan de andere. Je hoefde maar een deur open te trekken om je jeugdige onbezonnenheid terug te vinden. Ter illustratie: kamer 507 was tot de nok gevuld met ballonnen! Tripje down memory lane recht naar onze kindertijd verzekerd. Kamer 501 met een barber shop, hoe cool is dat? Eén ding is zeker, bij Red Bull weten ze hoe ze een feestje moeten geven, what's next?

Red Bull was ook van de partij op Tomorrowland om de festivalgangers vleugels te geven én een onvergetelijke ervaring in de Red Bull Skybox te bezorgen! De niet-te-missen Red Bull Skybox is een must voor iedereen graag meedanst op de beats van de beste DJ's ter wereld, een moment van pure madness!

Wij zijn er sowieso terug bij volgend jaar, jullie ook?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. We laten de magie van het event je vervoeren ...