ZIEN: Bradley Cooper is daddy goals

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Laure Vandendaele
ZIEN: Bradley Cooper is daddy goals

Over de manbun zullen we het even niet hebben maar zag je hoe schattig Bradley Cooper en zijn dochtertje Lea de Seine zijn?

Een man met een baby is al bijna even onweerstaanbaar als een man met een puppy. En wanneer de man in kwestie acteur Bradley Cooper is, dan gaan Instagramaccounts als 'Bradrine Forever' (een slimme samentrekking van Bradley en Irina) helemaal loos met het publiceren van schattige plaatjes.

De 42-jarige acteur genoot tijdens een zonnige dag in Los Angeles van een uitstapje met vrouw Irina Shayk en dochtertje Lea de Seine. Terwijl Irina zich over het welzijn van de buggy ontfermde, nam Cooper de zorg voor de vier maanden oude Lea op zich. De baby hing comfortabel op de afgetrainde borstkas van haar vader en wanneer ze het even moeilijk kreeg, stopte Bradley haar met enige cool een papflesje toe. Een perfect moment voor Bradley om met zijn andere vrije hand snel even zijn telefoon te checken. Multitasken, én dotjes dragen, is duidelijk niet enkel een vrouwelijke aangelegenheid.

Lea de Seine is het eerste kindje van Bradley Cooper en model Irina Shayk met wie hij sinds 2015 een koppel vormt.