Wat trek ik aan op het WECANDANCE-festival?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Wat trek ik aan op het WECANDANCE-festival?

ELLE x Zalando

Elk jaar is het  WECANDANCE-festival de place to be voor muziekliefhebbers en ... modefans. Stijl staat bovenaan het programma. Heb jij al de juiste outfit gevonden?

Ontdek deze zomer de looks van Zalando's FOREVER FESTIVAL-campagne. En omdat we er op een festival natuurlijk op ons best willen uitzien, hebben ELLE X Zalando voor ons een "killer look" uitgezocht!

Op 12 en 13 augustus kunnen de festivalgangers zich op het Zeebrugse zand uitleven op de vurige tonen van internationale dj's als Âme, Antonio Ponti, Bedouin, Dj Harvey, Eagles & Butterflies, Edward Live of Eric Duncan. En elk jaar wordt er een andere dresscode voorgesteld. Dit keer lokt het festival ons met het thema "Desert Dreams" de klamme woestijn in. Alle info op  www.wecandance.be.


De "Folk Remix"-look

Een combinatie van luchtige stukken waarin een vrije geest zich ook vrij kan bewegen. We gaan voor geborduurde bloemen op de jurk en op het tasje en een paar espadrilles aan de voeten. De stukken die ons hart hebben gestolen, vind je op  Zalando.be.

 

Ga je naar festivals deze zomer? Met de cadeaubon van Zalando zal dat niet onopgemerkt gebeuren! Beschikbaar vanaf € 15. 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer