Deze fitnessgoeroe bewijst dat ze ook maar een mens is

Gepubliceerd op 28 juli 2017 door Elise
Deze fitnessgoeroe bewijst dat ze ook maar een mens is

De Australische fit girl die haar volk leerde trainen, postte afgelopen week eens een ander soort foto dan haar gebruikelijke ab snaps. Ze zond een foto van haar striae de wereld in en deze moedige zet bracht haar ruim 160 000 likes op. 

Striae

Ze zag dit als haar ultieme kans om eens een body positive bericht naar haar volgers te richten. Het onderschrift luidde: "Ik ben een vrouw en ik ben trots op mijn striae".

"Bijna alle vrouwen hebben ze, mijn strech marks bevinden zich aan de zijkanten van mijn benen en ik ben dol op ze". Sterker nog: Kayla verwacht er zelfs meer te krijgen als ze ooit babies heeft, maar vindt simpelweg dat kinderen een stuk belangrijker zijn dan "een paar streepjes".

https://instagram.com/p/BWztJLslBg0/?taken-by=kayla_itsines

Extensions

Kayla deed daarbovenop nòg een opmerkelijke onthulling deze week. De 26-jarige brunette bekende dat haar Rapunzal haren eigenlijk niet super natuurlijk zijn. In een post geeft ze toe dat haar eigen haar eigenlijk heel kort en fijn is. Haar broze haren zijn een familiekwaaltje en haar weelderige bos dunt uit naarmate ze ouder wordt. Daarom dus draagt ze clip-in extensions!

Kan jij het verschil zien? Oordeel zelf:

https://instagram.com/p/BW6yOr1l9J7/?taken-by=kayla_itsines