De perfecte staycation bij Queen A in Antwerpen

Geüpdatet op 23 februari 2021 door ELLE België
De perfecte staycation bij Queen A in Antwerpen

Op zoek naar een verblijf in het centrum van dé modestad van België ? Queen A Antwerp biedt je hippe, gezellige én moderne kamers op een boogscheut van de Koningin Elisabethzaal, de ZOO en het station. Wij kwamen, zagen en sliepen als een roosje. 

HOME AWAY FROM HOME

Queen A Antwerp, een hip boetiekhotel met 82 kamers, verzekert je het verblijf van je dromen. Het interieur combineert traditionele elementen met moderne accenten en is 100% Instagrammable. Brengt een business of shopping trip je naar Antwerpen ? Queen A is jouw home away from home. Jezelf thuis voelen met het comfort van een 4* hotel, wat wil je nog meer ?

1/

SHARING FOOD

image-2017-06-29 (10)

Slapen als een roos? Check! Good food? Dubbel check ! Queen A's Kitchen brengt een nieuwe interpretatie van traditionele Vlaamse gerechten en serveert ze (indien gewenst) op een sharing plate. Want sharing is caring! Daarnaast kan je ook van tapas genieten die à la minute wordt klaargemaakt in de open keuken. Geniet van een heerlijk glaasje wijn uit hun uitgebreid wijnassortiment. Liever bier? Kies dan voor een Belgisch bierklassieker.

Als kers op de taart, geniet je in augustus van een speciale promotie, boek 3 nachten en betaal er maar 2 ! Reserveer je home away from home (mét 4*) kamer op www.queenaantwerp.com.

 Koningin Astridplein 43, 2018 Antwerpen