We love: outlet festivalshoppen bij Maison Lab

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
We love: outlet festivalshoppen bij Maison Lab

De festivalzomer is van start gegaan en dat betekent een zwierige make-over van je garderobe. Vergeet daarbij de mainstream ketens, maar richt je modieuze speurneus op design aankopen. Peperduur? Toch niet! Op de Belgische webshop Maison Lab scoor je sinds anderhalf jaar mooie design labels aan outlet prijzen.

Wat? Achter Maison Lab schuilt eerst en vooral een leuk familieverhaal en een driedubbele portie modieus enthousiasme. De webshop uit Genk wordt gerund door Samira, Tahnee en Djalil Labyed, twee zussen en een broer die omringd door mode opgroeiden -hun familie zit immers al 18 jaar in de outletbusiness. Een kleine twee jaar geleden besloten ze de stap naar een eigen onderneming te zetten. De ene als aankoper, de ander als sales- en marketingverantwoordelijke en nummer drie als project manager. Of het meevalt om in familieverband te werken? “Er komen énorm veel slapeloze nachten te pas, maar het eindresultaat mag er wel degelijk zijn,” aldus Samira. “Het mooiste van dit verhaal is dat ik dit kan delen met mijn broer en mijn zus. Het is niet altijd even simpel, maar de lange brainstormdagen geven ons briljante ideeën en voldoende energie om er weer tegenaan te gaan.”

Het resultaat blijft trouwens niet uit: Maison Lab rijfde voor het tweede jaar op rij het BeCommerce kwaliteitslabel binnen, ontdek hier wat dat precies inhoudt.

Onder het motto “looking fashionable on every budget for every age” krijg je bij Maison Lab niet alleen een mooie selectie labels als Steve Madden, Bronx, Levi’s en Essentiel voorgeschoteld aan de helft van de prijs. Je kan er ook terecht voor een goede dosis stijlinspiratie in de afdeling Fashion Boxes. Of je nu een hipster, streetwalker, wild spirit, profashional of relaxer bent: voor elk profiel wat wils. Trouw aan haar Belgische roots viert de webshop ook onze uitgebreide festivalzomer met leuke tips, een highlight kalender, food ideetjes en originele samenwerkingen. Er loopt dit seizoen trouwens ook een open zoektocht naar dé ultieme FESTIVALISTA’s -meer dan fashionable festivalgangers, wat had je gedacht?- op elk festival. Deel jouw party outfit op Instagram met de hashtags #festivalista en #maisonlab, en maak kans op een winkelbon ter waarde van honderd euro.

Wij wagen alvast onze kans met deze vijf topstukken:

unnamed (1)

Jurk Ted Baker, €124,99.

unnamed

Jurk Pieces, €19,99.

We love: outlet festivalshoppen bij Maison Lab - 3

Enkellaars Bronx, €77,99. 

We love: outlet festivalshoppen bij Maison Lab - 4

Hoed Pieces, €16,99.

We love: outlet festivalshoppen bij Maison Lab - 5

Jasje Vila, €32,99.