Alle foto’s: zo stapte Kevin De Bruyne in het huwelijksbootje

Geüpdatet op 26 juli 2017 door Elise
Alle foto’s: zo stapte Kevin De Bruyne in het huwelijksbootje

Het was me een amoureus weekje in de Belgische voetbalwereld. Afgelopen vrijdag trouwden Rode Duivel Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart, gisteren volgden - in het grootste geheim - Kevin De Bruyne en zijn Genkse schone Michèle Lacroix.

Herinner je je nog hoe De Bruyne zijn longtime sweetheart ten huwelijk vroeg onder de Eiffeltoren in Parijs eind vorig jaar? Juist ja, het toppunt van romantiek... Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het trouwfeest een al even magisch sfeertje had, althans dat kunnen we toch afleiden uit de foto's.

 

De plechtigheid (die maar liefst drie dagen duurde) ging door in Sorrento, een idyllische oord in het zuiden van Italië. KDB straalde in zijn kostuum van Les Hommes en ook Michèle veranderde ook enkele keren van prinsessenjurk. Of hun 1-jarig zoontje Mason Milian bruidskindje was, is helaas niet duidelijk.

Op de gastenlijst enkel dichte familie en beste vrienden, hoewel er één uitzondering de show stal. Collega Dries Mertens was van de partij, met aan zijn zijde... Katrin Kerkhofs. Zouden hun liefdesperikelen dan voorgoed opgelost zijn? Laat ons hopen!